Redactia.ro
Home » Monden » Dan Bittman nu crede în pericolul infectării cu noul coronavirus: „Să mor și eu de covid, să dea Dumnezeu!”

Dan Bittman nu crede în pericolul infectării cu noul coronavirus: „Să mor și eu de covid, să dea Dumnezeu!”

Dan Bittman, solistul Holograf, pune la îndoială statisticile oficiale furnizate de autorități și acuză o conspirație a companiilor, care nu vor altceva decât să profite de pe urma vânzării de măști de protecție și dezinfectant. Artistul a ajuns la capătul puterilor și spune că „nu mai vrea să trăiască în aceste condiții”. 

Dan Bittman, sătul de coronavirus: ”Numărul e scos din burtă”

Dan Bittman s-a revoltat după ce autoritățile au impus noile restricții și după explozia cazurilor de infectări din ultima perioadă. Acesta contesta deciziile autorităților și crede că virusul este doar o ”manipulare” precizând că totul se învârte înjurul persoanelor care au afaceri de miliarde.

”Numărul e scos din burtă. Testări se fac, dar sunt adunate și acelea. În primul rând e miza să există starea asta în care se pot achiziționa tot felul de drăcii fără licitație, și poliția e mulțumită că e lumea liniștită. Unii stau acasă, primesc o parte din salariu. Le doresc însă românilor să gândească cu mintea lor. Sună-mă în 5 decembrie să îmi spui câte cazuri sunt… Nu ți se pare că e o manipulare? Sunt patru-cinci-zece oameni cu afaceri de miliarde, care știu exact ce vor. Uitați-vă pe o televiziune concurentă, afirmațiile unui fost deputat, un hoț care vorbește acum despre hoț.

Este simplu să spui de sus: Băieți, de mâine avem 4.000 de cazuri. Unde sunt 10.000-20.000 oameni testați? Sunt 140.000 și 150.000 de infectări și 120.000 de oameni care s-au vindecat, dar nu se spune nicăieri. Varianta mea de a gândi este una singură. Îmi iau informațiile din statistică, sunt inginer, sunt lucruri care se bat cap în cap. Realitatea de pe stradă contrazice statistica”, a declarat Dan Bittman pentru Gandul.

Dan Bittman: ”Să mor și eu de Covid, să dea Dumnezeu”

”E ca la alba neagra. Dar nu am încercat lockdown-ul? Și ăsta e lockdown. E o tâmpenie. Nu am ceva cu Horeca, dar nu asta e problema…Ăia dezinfectează, ai mască. E vorba și de sălile de spectacol, dacă atât de tare ne protejează masca, de ce nu îi lași să vină cu mască la concerte. Stau oamenii în metrou…Trebuiau să fie zeci de mii de morți. Trebuiau să fie căzuți pe stradă oamenii ăia. Dacă e așa un virus letal, dacă e pandemie. La noi nu e cazul. Trebuiau să fie 80 milioane de „duși”, sunt un milion. Am gura spurcată și îmi permit să spun orice. Să mor și eu de Covid, să dea Dumnezeu. Chiar nu vreau să mai trăiesc în condiții degradante. Nu se poate așa ceva, este prea mult. Trebuiau făcute zece spitale adevărate, pline de echipamente. Dacă toți dați banii. Oameni care stau să vireze bani din stânga în dreapta. Deja au început să transpară lucrurile astea. Sunt noi structuri care conduc, din care fac parte și români. Vreau să ne putem îmbrățișa, nu prostia asta cu cotul”, a conchis Dan Bittman la Gândul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: