Redactia.ro
Home » Monden » Ce studii are Cătălin Scărlătescu. Celebrul chef nu are nici măcar această diplomă

Ce studii are Cătălin Scărlătescu. Celebrul chef nu are nici măcar această diplomă

Ce studii are Cătălin Scărlătescu. Celebrul chef nu are nici măcar această diplomă

Ce studii are Cătălin Scărlătescu, de fapt. Puțini sunt cei care știu că celebrul chef nu are nici măcar această diplomă importantă, pe care mulți români o iau și care este cerută în mod normal.

Ce studii are Cătălin Scărlătescu. Celebrul chef nu are nici măcar această diplomă

La 16 ani, Cătălin Scărlătescu descoperea pasiunea lui pentru bucătărie, în adevăratul sens al cuvântului. Lucra pe atunci la un hotel din Eforie Sud, pe post de curier.

„Am văzut că cheful bucătar era cel care avea cea mai tare maşină, cea mai frumoasă casă, cei mai bine îmbrăcaţi copii şi mi-am zis că asta vreau să fiu şi eu”, au fost cuvintele lui Cătălin Scărlătescu, potrivit viva.ro.

Iar când așa pasiune te acaparează cu totul, începi, poate, să mai neglijezi școala. Atunci când vine vorba despre studiile școlare, Cătălin Scărlătescu nu are nici BAC-ul la activ, potrivit Cancan.

Celebrul chef are, totuși, o vastă experiență în gastronomie. El a cucerit inimile românilor și, de aproximativ un an, și inima Doinei Teodoru, cu care formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul autohton. Relația lor a devenit la scurt timp serioasă, deși chef-ul se declara în trecut ca fiind un burlac convins, iar de curând cei doi au făcut pasul cel mare și s-au mutat împreună. Se pare că pisica actriței a avut un rol important în luarea acestei decizii, astfel că acum împart casa cu ea, Kiwi fiind un membru important al familiei lor, potrivit a1.ro.

„Ne-am cunoscut la Vama Veche, pe la nu știu ce bar acolo, nu am nici cea mai vagă idee, pentru că am fost luat pe sus. Eu o văzusem, o cunoșteam, dar am fost așa mai timid. Ea a făcut primii trei pași. Totul a plecat de la o poză. Am făcut noi doi o poză împreună și de la poza aceea totul a venit natural. Cred că eu am vrut poză, cred că eu am fost acela mai mârșav. M-am dus ca pisica: am zgâriat la ușă”, a dezvăluit chef Cătălin Scărlătescu, potrivit presei mondene, despre momentul în care cei doi s-au apropiat.

Ce studii are Cătălin Scărlătescu. Celebrul chef nu are nici măcar această diplomă
Foto: a1.ro
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: