Redactia.ro
Home » Știri » Ce studii are, de fapt, George Simion, președintele AUR. Unde a învățat și ce scrie în CV-ul său

Ce studii are, de fapt, George Simion, președintele AUR. Unde a învățat și ce scrie în CV-ul său

Ce studii are, de fapt, George Simion, președintele AUR. Unde a învățat și ce scrie în CV-ul său

Pentru George Simion, co-președinte și lider al partidului Alianța pentru Unirea Românilor, a fost pentru prima dată când a reușit să treacă pragul electoral, și încă în mod spectaculos. El a candidat, fără succes, și la alegerile europarlamentare din 2010. A devenit însă cunoscut odată cu înființarea AUR.

Ce avere avea George Simion, înainte de înființarea AUR

George Simion pare un om „modest”. Cel puțin asta vrea politicianul să transmită prin declarația sa de avere, pe care exista o mașină și un salariu, în 2020. La 34 de ani, George Simion nu deținea nicio casă, niciun teren și nici obiecte de valoare sau conturi în bancă. Singura sa avere era în 2020 o mașină – Ford Fiesta din 2006 – și un venit de director de marketing la o firmă de construcții – 38.322 lei, ceea ce s-ar traduce printr-un salariu de puțin peste 3.000 de lei pe lună.

Ce studii are, de fapt, George Simion, președintele AUR

George Simion s-a născut în data de 21 septembrie 1986, într-o familie din Focșani, județul Vrancea, acolo unde a copilărit. În prezent locuiește în București și este proaspăt căsătorit cu Ilinca.

George Simion a absolvit Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” din București în 2005. A urmat până în 2008 cursurile de licență ale Facultății de Administrație și Afaceri a Universității din București. Apoi, acesta s-a înscris la programul de masterat la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, în perioada 2008-2010, cu specializarea „Crimele comunismului”.

George Simion, huiduit chiar la liceul la care a învățat

Imagini cu liderul AUR, George Simion, huiduit la Liceul „Gheorghe Lazăr” din Bucureşti, pe care l-a absolvit, au fost publicate pe internet. Momentul s-ar fi produs înaintea discursului pe care Simion se pregătea să-l ţină în curtea unităţii de învăţământ. La rândul său, George Simion neagă incidentul şi publică imagini de la eveniment, în care se vede cum dă mâna cu unii liceeni şi face fotografii cu alţii.

”George Simion a profitat de prima zi de şcoală ca să aibă un discurs la liceul ”Gheorghe Lazăr” din Bucureşti. Le-a zis elevilor să se ţină de carte şi să nu plece din ţară. Partea interesantă a fost însă înainte de discurs. Momentul lui George Simion a fost marcat de huiduieli din partea unora dintre cei prezenţi (…) Surpriza de pe faţa lui rămâne în video-ul ăsta pe care, probabil, liderul AUR nu l-ar vrea dat mai departe”, scrie VICE România, pe Facebook, publicând imagini cu momentul în care liderul AUR a fost huiduit.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: