Redactia.ro
Home » Monden » Ce studii are, de fapt, Marcel Pavel, unde a făcut liceul și ce facultate a urmat

Ce studii are, de fapt, Marcel Pavel, unde a făcut liceul și ce facultate a urmat

Marcel Pavel coronavirus
Marcel Pavel este unul dintre cei mai apreciati artiști din România, cu o voce absolut excepțională, cu o desăvârșită prezență scenică și un spirit mereu tânăr și dezinvolt. Mulți se întreabă, totuși, ce vârstă are artistul?

Marcel Pavel s-a lansat în muzică la 38 de ani

Marcel Pavel s-a lansat în muzică târziu, la vârsta de 38 de ani, însă la scurt timp a şi reuşit să dea lovitura cu celebra piesă ”Frumoasa mea”, care a făcut istorie în muzica românească, dar şi în cariera sa. Marcel Pavel şi-a demonstrat pasiunea pentru muzică la vârsta de 3 ani, când a început să bată la tobe. A început studiile muzicale la şase ani, în clasa a IV-a, înscriindu-se Scoala de Muzică şi Arte Plastice din Câmpulung Muscel (jud. Argeş), la violoncel şi pian – auxiliar.

Marcel Pavel, mereu mândru de soția sa

Violeta Pavel, soția lui Marcel Pavel, a fost dintotdeauna o prezenţă discretă în lumea tumultoasă a showbiz-ului din România, rare fiind momentele când l-a însoţit pe artist la evenimente mondene.
Violeta Pavel a preferat să se ocupe de afacerile familiei şi de educaţia celor 3 copii ai lor – doi băieți, Sasha (17 ani) și Richard (20 de ani), care sunt amândoi interesați de o carieră muzicală și o fetiță, de şase ani, care a primit două nume Ioana și Iuvenalia, după bunicul ei din partea mamei.
Recent, Marcel Pavel a fost invitat în emisiunea lui Dan Capatos, unde a spus că are în plan o vacanță cu familia cu ocazia aniversării căsniciei.
„Nu ne-am gândit să punctăm într-un fel, dar bine că ne-ai adus tu aminte. Oricum, vom pleca în concediu. Am evitat să plecăm în străinătate, adică peste graniță, pentru că mi-a fost teamă cu transportul ăsta aerian, probleme, întârzieri, să nu stea copilul pe acolo. Așadar, vom merge la Comornic, la o pensiune, să ne simțim bine acolo vreo 10 zile, apoi mergem la Câmpulung Muscel, la locul copilăriei mele”, a declarat cântărețul la „Xtra Night Show”.

Ce studii are, de fapt, Marcel Pavel

Potrivit 9am.ro, în anul 2006, Marcel Pavel a dat examenul de Bacalaureat, la Grupul Industrial „Dacia”. Artistul ar fi susținut examenul de Bacalaureat la vârsta de 46 de ani. Acesta a preferat să stea retras, cât mai departe de ochii curioşilor, dar chiar şi aşa, a fost recunoscut de părinţii elevilor, aceştia cerându-i autografe.
De-a lungul anilor, artistul nu a vrut să vorbească despre acest subiect. A evitat toate întrebările jurnaliștilor legate de subiectele care au picat, dar și ce note au luat. După ce a luat Bacalaureatul însă, Marcel Pavel nu a vrut să piardă prea mult timp și a continuat studiile în ciuda vârstei înaintate. Artsitul s-a înscris ulterior la Universtiatea Natională de Muzică Bucureşti, secția Canto clasic, pe care a absolvit-o fără niciun fel de problemă.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: