Redactia.ro
Home » Monden » Ce sumă de bani a pierdut Florin Călinescu după demisia de la Pro Tv

Ce sumă de bani a pierdut Florin Călinescu după demisia de la Pro Tv

Ce sumă de bani a pierdut Florin Călinescu după demisia de la Pro Tv

Ce sumă de bani a pierdut Florin Călinescu după demisia de la Pro Tv. Vedeta tv a șocat pe toată lumea după ce a anunțat că pleacă de la PRO TV. Cert este că prezentatorul tv a pierdut o sumă uriașă de bani odată cu plecarea sa. Despre ce sumă este vorba?

Ce sumă de bani a pierdut Florin Călinescu după demisia de la Pro Tv

Ce sumă de bani a pierdut Florin Călinescu după demisia de la Pro Tv. Duminică seara, actorul Florin Călinescu a scris pe rețelele de socializare că renunță la colaborarea cu PRO TV, menționând că va oferii mai multe detalii mai târziu. Astfel, Florin Călinescu nu va mai face parte din juriul emisiunii „Românii au talent”. „Cu oarecare părere de rău, vă anunț ca renunț la colaboarea cu actualul manegment al PRO tv. Deci, si la ”Românii au talent“.Detalii, mai încolo. Vorbesc ca fondator. 1 dec. 1995″, este mesajul transmis  de Florin Călinescu, pe pagina de Facebook.

Actorul se numără printre cei mai vechi oameni care au lucrat în postul Tv încă de la înființare.Cert este că odată cu plecarea sa, postul de televiziune va pierde enom atât la capitolul imaginea cât și la audiențe. De asemenea, Florin Călinescu a pierdut și el o sumă uriașă de bani. Potrivit Capital.ro, se pare că actorul nu s-ar mai fi înțeles cu producția din managementul PRO TV, exprimându-și în repetate rânduri supărarea legată de faptul că producțiile nu mai au aceeași calitate de altă dată. „Spunea că oamenii sunt demotivați și că nu mai au filozofie de lideri”, ar fi declarat o sursă pentru Capital.ro.

Salariul lui Florin Călinescu a fost ținut ascuns mult timp, iar în urmă cu ceva vreme chiar Florin Călinescu dezvăluia detalii despre banii pe care îi primește lunar. De la Românii au talent, a spus că el are cel mai mare salariu. „Probabil că eu am cel mai mare salariu. Măi, nu știu cine îl are. Dacă îl are Andreea Esca sau Andra sau eu. Nu știu ce salariu are Andi (Andi Moisescu – n red.) sau Andra sau Andreea. Lucrurile astea sunt confidențiale, nu m-au interesat”, a spus Florin Călinescu, la un moment dat. Conform sursei de mai sus, actorul primea de la PRO Tv în jur de 50.000 de euro pe sezon.

Reacția PRO TV după ce Călinescu și-a anunțat plecarea

După ce Florin Călinescu a anunțat că se va retrage din trustul PRO TV, televiziunea a reacționat menționând că nu poate comenta postarea făcută de actor pe Facebook. „Nu putem comenta cu privire la postarea făcută de domnul Florin Călinescu, pe pagina lui personală de Facebook. Ca în fiecare an, este perioada negocierilor pentru membrii juriului Românii au talent. Odată ce acestea se vor încheia, publicul emisiunii se va bucura de începerea filmărilor pentru un nou sezon al celui mai iubit show de entertainment din România”, au transmis reprezentanții Pro TV, potrivit click.ro.

Florin Călinescu este unul din cei mai cunoscuți oameni de televiziune din România. La începutul anilor 90 a devenit moderator șa emisiunea „Duminicile celor singuri” de la Pro FM.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: