Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Ce surpriză le-a făcut un bărbat colegilor de muncă care i-au furat laptele din frigider. O adevărată lecție!

Ce surpriză le-a făcut un bărbat colegilor de muncă care i-au furat laptele din frigider. O adevărată lecție!

GALERIE FOTO (2) Ce surpriză le-a făcut un bărbat colegilor de muncă care i-au furat laptele din frigider

Ce surpriză le-a făcut un bărbat colegilor de muncă care i-au furat laptele din frigider. Un bărbat le-a oferit colegilor de muncă o adevărată lecție de viață. După ce și-a dat seama că aceștia îi fură zilnic laptele din frigider, bărbatul le-a lăsat un mesaj extrem de socant.

Ce surpriză le-a făcut un bărbat colegilor de muncă care i-au furat laptele din frigider. O adevărată lecție!

Ce surpriză le-a făcut un bărbat colegilor de muncă care i-au furat laptele din frigider. Un bărbat le-a făcut o surpriză incredibilă colegilor de muncă. După ce a realizat că aceștia îi fură zilnic laptele din frigider, bărbatul a decis să le dea o lecție. Într-o zi a luat o foaie de hărtie și un pix și a lăsat un mesaj surprinzător care nu fi uitat de colegii săi. Mesajul a fost lipit pe o sticlă de lapte recent adusă de acasă și pusă în același frigider. „Neața! Pentru cei care mi-au furat laptele toată săptămâna… Surpriză! Aţi baut lapte de san. Sper că v-a plăcut! Noroc.
P.S. Este organic chiar!”

Cu siguranță, colegii săi au rămas șocați, acesta fiind și motivul pentru care mesajul a fost postat pe Internet, stârnind hohote de râs tuturor internauților. Colegii bărbatului sigur nu s-a mai atins de lapte!

mesajul barbatului

Cum a devenit viral mesajul unei românce în Marea Britanie

Ana Palmer, româncă stabilită în Anglia de mai mulți ani a încercat să-și găsească sufletul pereche cu ajutorul rețelelor de socializare. Ei bine, mesajul acesteia a devenit viral. Românca scrie în mesaj că este consultat de frumusețe și speră să ia legătura cu un bărbat pe care l-a întâlnit la un supermaket din localitatea Tavistock. „Ia legătura cu mine, bănuiesc că ești singur!”, a postat Ana Palmer pe Facebook. Mesajul Anei a devenit viral, iar la scurtă vreme aceasta a intrat în atenția presei mondene din Marea Britanie.

Cu speranța că se va reîntâlni cu acest bărbat, românca a acceptat să povestească despre idila care s-a înfiripat la magazin. Potrivit acesteia, cei doi s-au văzut la supermaket, la raionul de electroscanice.Au schimbată câteva priviri și și-au zâmbit, după care și-au văzut de cumpărături. Ulterior, cei doi s-au revăzut în parcare, iar bărbatul și-ar fi scos masca de protecție și i-ar fi zâmbit. „Cine și unde ești? Erai cu un Audi alb (în mod intenționat am stat mai mult să îmi pun cumpărăturile în portbagaj, tocmai pentru a te vedea mai bine) și ai glumit cu mine de parcă nu mai conta nimic, așa că eu bănuiesc că ești singur! Ia legătura cu mine și hai să vedem unde ne duce asta! Sper ca prima noastră întâlnire la Lidl să nu fie și singura. Am simțit că trebuia să fac ceva. Am vrut să vorbesc cu el, dar nu pot să-mi dau întâlniri sau să vorbesc cu bărbați când e și fiica mea de față”, a scris Ana Palmer pe Facebook.

Mesajul ei a strâns zeci de comentarii din partea internauților, care i-au urat noroc. Din păcate, niciunul nu a putut să-i ofere vreun indiciu în legătură cu bărbatul misterios.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: