Redactia.ro
Home » Monden » Ce tarif are Dana Roba, make-up artista care a fost mutilată de soț. Iată câți bani face fosta amantă a lui Guță: ”Totul este legal”

Ce tarif are Dana Roba, make-up artista care a fost mutilată de soț. Iată câți bani face fosta amantă a lui Guță: ”Totul este legal”

GALERIE FOTO (2)

Dana Roba, cunoscută pentru talentul său de a înfrumuseța prin machiaj, se află într-o cursă contra timp pentru a-și plăti tratamentul necesar recuperării. La doar două luni după ce a suferit o agresiune violentă ce i-a pus viața în pericol, a revenit la muncă, chiar dacă mâinile ei au fost sever afectate.

Femeia care a stat în comă și care nu mai avea nicio șansă de supraviețuire a reușit să îi uimească pe toți și să ajungă în punctul în care să poată munci. Dana Roba este dispusă să facă totul pentru fetițele sale, motiv pentru care lucrează ore în șir ca make-up artist.

Câți bani face Dana Roba pe zi

Acum, la începutul drumului spre recuperare, Dana își pune la încercare abilitățile, dând dovadă de o puternică voință de a se reabilita și de a-și continua cariera. S-a întors la munca ei de make-up artist cu un program de la 5.30 dimineața până la 19.00, cu aproximativ cinci sau șase cliente pe zi.

„Lucrez de dimineața de la 5.30 până la 19.00. Am în jur de cinci, șase cliente pe zi și vreau ca fiecare dintre ele să fie mulțumită de mine”, a declarat Dana pentru FANATIK.

Pentru serviciile sale, femeia cere 400 de lei pentru un machiaj normal și 700 de lei pentru un machiaj de mireasă, încasând astfel între 2.000 și 3.500 de lei pe zi. O sumă considerabilă, însă pe care Dana o folosește pentru a-și finanța tratamentul medical costisitor.

Cu toate acestea, revenirea la muncă nu a fost fără dificultăți. Unele cliente au refuzat să mai colaboreze cu ea din cauza aspectului său fizic din prezent, iar acest lucru poate avea un impact destul de mare.

„Am și multe fete noi care își doresc să le machiez eu. Am avut și cliente vechi care au plecat că nu au vrut să mă vadă așa, că sunt prea urâtă. Asta este, fiecare alege ce face cu banii lui”, a mai spus Dana.

Cheltuieli colosale pentru Dana Roba

Pe lângă provocările fizice, Dana se confruntă și cu sarcina financiară a tratamentului. Un CT pe care îl va face săptămâna viitoare și o placă de titan care va fi implantată pe nas vor adăuga la costurile sale medicale.

„Eu trebuie să fac bani pentru că trebuie să plătesc recuperarea. Voi face un CT la cap săptămâna viitoare care va fi foarte amănunțit. Apoi îmi va da comandă de o placă de titan în Germania. Îmi va fi implantată o placă de titan care îmi veni pe nas în jos.

Placa singură costă două mii de euro, nu mai pun operația, tratamentul și restul. Nu mai spun de faptul că fetițele au nevoie de mâncare, trebuie să le plătesc bona. Eu trebuie să muncesc pentru a-mi întreține familia”, a mai dezvăluit vedeta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: