Redactia.ro
Home » Monden » Ce ținută a ales Virgil Șteblea pentru cununia civilă. Nu oricine s-ar îmbrăca așa la propria nuntă

Ce ținută a ales Virgil Șteblea pentru cununia civilă. Nu oricine s-ar îmbrăca așa la propria nuntă

GALERIE FOTO (2)

Adelina Pestriți și partenerul ei, Virgil Șteblea s-au căsătorit astăzi. Cei doi au spus da la starea civilă. Evenimentul a avut loc în mare secret și a fost înconjurat de discreție, lucru care nu le stă în fire celor doi. Un motiv poate fi acela că vor ca toată atenția să fie asupra petrecerii, care va fi una cu fast și cu invitați de seamă.

Pentru unirea destinului cu soțul său, Adelina Pestrițu a ales o rochie mini, de culoare galvenă, de vară. Nu a avut o ținută încărcată, iar buchetul de flori a fost unul la fel de simplu, din narcise și floricele albe.
Rochia Adelinei a fost una simplă, romantică și feminină, cu dantelă în partea de sus și cu un decolteu generos. Ținuta i-a pus în valoare picioarele și bustul.

Spre deosebire de partenera lui, Virgil Șteblea a purtat o ținută casual, de zi cu zi. Nu a ales o vestimentație elegantă, pentru care ar opta un mire obișnuit. Soțul Adelinei Pestrițu a ales să poarte în ziua nunții o cămașă albă, o pereche de blugi și o curea masivă, probabil din dorința de a nu o eclipsa pe soția lui.

Virgil Șteblea a purtat cămașa cu mânecile ridicate pentru a i se vedea tatuajele, dar ceea ce i-a uimit pe mulți a fost alegerea unor jeanși pentru ziua nunții.

„Vă anunț cu drag ca numele meu public va rămâne același, Adelina Ioana Pestritu, deși în acte am preluat si numele soţului meu, Steblea (Pestritu Steblea Adelina Ioana). Această preluare de nume a fost făcută pentru a purta acelaşi nume de familie şi cu fetiţa noastră, iar daca vom fi nevoiti să călătorim peste hotare, sa fie mai uşoară treaba birocratică, dar evident şi din iubire pentru soţul meu. ? (…) Acum că suntem într-adevăr soţ şi soţie, nu ne rămâne decat să aşteptăm emotionaţi evenimentul din 20 iulie unde am pregătit o multime de surprize pentru invitaţii noştri.♥️​”, a scris Adelina Pestriţu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini