Redactia.ro
Home » Homepage » Ce ținută a îmbrăcat Carmen Iohannis, prezentă la Dineul Regelui, organizat la Palatul Buckingham înainte de funeraliile Reginei Elisabeta a II-a

Ce ținută a îmbrăcat Carmen Iohannis, prezentă la Dineul Regelui, organizat la Palatul Buckingham înainte de funeraliile Reginei Elisabeta a II-a

GALERIE FOTO (2) Ce ținută a îmbrăcat Carmen Iohannis, prezentă la Dineul Regelui, organizat la Palatul Buckingham înainte de funeraliile Reginei Elisabeta a II-a

Regele Charles al III-lea a găzduit o recepție pentru oaspeții din străinătate care au venit în Londra pentru funeraliile de stat ale Reginei Elisabeta a II-a. Printre acești invitați de seamă au fost și Klaus Iohannis și soția acestuia, Carmen Iohannis. Iată ce ținută a ales să îmbrace Prima Doamnă a României.

Ce ținută a îmbrăcat Carmen Iohannis, prezentă la Dineul Regelui, organizat la Palatul Buckingham înainte de funeraliile Reginei Elisabeta a II-a

Carmen Iohannis și Klaus Iohannis, prezenți la Dineul Regeului, cu o zi înainte de înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a, apar într-o fotografie ținându-se de mână. Prima Doamnă a României este puțin mai senină decât soțul ei, zâmbitoare chiar.

Mulți au catalogat cam „bizară” această poză a lor. Sunt amândoi îmbrăcați în negru. Carmen Iohannis poartă o rochie până la genunchi, cu mâneci trei sferturi, semnată designerul Andrea Tincu, cu care aceasta colaborează de ceva vreme. De altfel, creatoarea de modă a fost cea care a publicat pe Facebook această fotografie de la Dineul cu Regele Charles al III-lea.

„Dineu la Palatul Buckingham cu liderii străini sosiți pentru funeraliile Reginei Elisabeta a II-a.Prima Doamna Carmen Iohannis poartă design romanesc semnat Andrea Tincu”.
Președintele Iohannis și Carmen Iohannis au ajuns la Palatul Buckingham ieri, cu puțin înainte de ora 20.00. Astăzi este o altă zi încărcată cu emoții pentru toți cei prezenți acolo. La funeralii vor fi prezenţi și preşedintele american Joe Biden, preşedintele francez Emmanuel Macron, preşedintele Comisiei Europene, Ursula von. der Leyen şi preşedintele Consiliului European Charles Michel.

La ora 13.00, ora României, vor începe funeraliile de stat ale Majestății Sale Regina Elisabeta a II-a, la Westminster Abbey, în Londra. În cele din urmă, sicriul ei va fi depus la Castelul Windsor, acolo unde Regina se va odihni alături de Prințul Philip, soțul acesteia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: