Redactia.ro
Home » Știri » Ce ținută a purtat Carmen Iohannis la Ziua Marinei? Accesoriul cu care Prima-Doamnă a atras toate privirile | FOTO

Ce ținută a purtat Carmen Iohannis la Ziua Marinei? Accesoriul cu care Prima-Doamnă a atras toate privirile | FOTO

GALERIE FOTO (7)

Carmen Iohannis a atras toate privirile în această dimineață în momentul în care a pășit alături de soțul ei, Klaus Iohannis, la parada dedicată Zilei Marinei din acest an. Prima-Doamnă a României a optat pentru o ținută impecabilă, în ton cu evenimentul important care este sărbătorit astăzi pe data de 15 august 2023, însă un accesoriu neașteptat avea să îi uimească pe toți.

Nu mai este niciun secret faptul că soția președintelui României alege adesea cele mai bune ținute pentru evenimentele la care participă regulat. Aceasta beneficiază de cei mai buni designeri de modă care îi oferă sfaturi prețioase în așa fel încât să poată atrage toate privirile.

Pentru ce accesoriu a optat Carmen Iohannis de Ziua Marinei

În această dimineață, Carmen Iohannis a ales să poarte o rochie de un alb imaculat, în ton cu vestimentația marinarilor din port care și-au prezentat pe rând admirația și respectul pentru președinte și pentru consoarta sa. Prima Doamnă și-a asortat ținuta cu o curea neagră în jurul taliei perfecte, dar și cu o pereche de sandale cu toc de aceeași culoare. Cu o geantă albă, mică, soția președintelui a stârnit aprecierea tuturor.

Ceea ce a fost total neașteptat din partea lui Carmen Iohannis a fost gulerul negru al rochiei pe care a ales să o poarte, precum și perechea de ochelari negri fără care nu a stat absolut deloc. Prima-Doamnă părea destul de deranjată de primele raze de soare ale dimineții, tocmai de aceea a preferat să își păstreze ochelarii pe toată perioada evenimentului.

Pentru ce ținută a optat Klaus Iohannis

Nici președintele României nu s-a lăsat mai prejos, motiv pentru care a optat pentru un costum impecabil de culoare albastru-închis și o cămașă la fel de albă precum rochia soției sale. Pentru ca ținuta să fie completă, Klaus Iohannis a purtat o cravată turcoaz deschis, dar și o pereche de pantofi negri.

Așa cum era de așteptat, și el a avut ochelari de soare negri, însă a preferat să îi dea jos în momentul în care a avut loc salutul oficial în fața marinarilor care îl așteptau cu entuziasm și mari emoții. Cu zâmbetul pe buze, așa cum ne-a obișnuit, președintele României va lua parte la evenimentul organizat astăzi de Ziua Marinei, un eveniment dedicat în special marinarilor care pleacă adesea în larg.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: