Redactia.ro
Home » Monden » Ce ținută a purtat Daniela Crudu la nunta surorii sale! Vedeta a atras toate privirile

Ce ținută a purtat Daniela Crudu la nunta surorii sale! Vedeta a atras toate privirile

GALERIE FOTO (3) Ce ținută a purtat Daniela Crudu la nunta surorii sale! Vedeta a atras toate privirile

Ana Crudu s-a căsătorit astăzi! Sora Danielei Crudu a decis astăzi să oficializeze relația cu Adrian. Fosta asistentă TV s-a pregătit temeinic pentru eveniment.

Ce ținută a purtat Daniela Crudu la nunta surorii sale! Vedeta a atras toate privirile

Familia Crudu trăiește astăzi un eveniment special. Ana Crudu se căsătorește cu iubitul ei Adrian. Sora Danielei Crudu a spus un mare ”DA” în urmă cu puțin timp în fața ofițerului de stare civilă. Tânăra s-a căsătorit cu iubitul său, Adrian, iar evenimentul e unul pe care l-a așteptat de mult timp. Daniela Crudu a făcut publice și primele imagini de la cununia civilă a celor doi îndrăgostiți.

Sora Danielei Crudu a ales o ținută specială, purtând o rochie albastră care să-i scoată în evidență trupul foarte bine lucrat în sala de sport și pentru care muncește foarte mult, dar și chipul angelic, căci a ales un machiaj special pentru această zi.

De asemenea, Daniela Crudu, fost asistentă de la ”Un show păcătos” a ales să poarte o cămasă albă, iar peste o rochie elegantă, neagră și scurtă, care să-i pună în evidențp picioarele foarte frumoase. Ca și încălțări, aceasta a avut o pereche de bocanci, comozi, care să-i permită să se distreze alături de sora și cumnatul ei.

Daniela Crudu conduce o mașină de 100.000 de euro

Daniela Crudu duce o viață de lux și pare că fără griji financiare. Drept dovadă, focoasa brunetă și-a permis să-și cumpere un bolid de lux albastru, în valoare de 100.000 de euro. Daniela Crudu este mândră de achiziția ei, cel puțin, asta reiese dintr-o postare de pe Instagram în care își arată formele senzuale lângă mașina sa scumpă.

”Ce credeți? Mașinuța este gata, uitați cum arată… Deci e bombă, bombă cu ceas. Uitați cum sclipește… Doamne, deci nu mai pot, mor de ea. Este superbă, mulțumesc, vă iubesc!Sunt cea mai fericită, ia uitați, oglinzile mi le-au făcut negre. Aici, bară în față este tot neagră. Deci, sunt cea mai tare din parcare ca să știți. Și o să-i schimb și numerele.Am cea mai tare mașinuță, nu vreți să știți, toată lumea se uită la ea și o admiră pentru că strălucește într-un mare fel, super drăguț”, a spus Daniela Crudu despre autoturismul său.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: