Redactia.ro
Home » Monden » Daniela Crudu conduce o mașină de 100.000 de euro. A întors toate privirile

Daniela Crudu conduce o mașină de 100.000 de euro. A întors toate privirile

Masina de lux a Danielei Crudu

Daniela Crudu nu pare să fi fost afectată de pandemie, asemeni multor oameni. Asistenta TV conduce un bolid de lux în valoare de…100.000 de euro. A întors toate privirile prin Capitală, atât cu autoturismul său, dar și cu fizicul atrăgător.

Daniela Crudu conduce o mașină de 100.000 de euro. A întors toate privirile

Daniela Crudu duce o viață de lux și pare că fără griji financiare. Drept dovadă, focoasa brunetă și-a permis să-și cumpere un bolid de lux albastru, în valoare de 100.000 de euro. Daniela Crudu este mândră de achiziția ei, cel puțin, asta reiese dintr-o postare de pe Instagram în care își arată formele senzuale lângă mașina sa scumpă.

Foto: Instagram Daniela Crudu

„Ce credeți? Mașinuța este gata, uitați cum arată… Deci e bombă, bombă cu ceas. Uitați cum sclipește… Doamne, deci nu mai pot, mor de ea. Este superbă, mulțumesc, vă iubesc!Sunt cea mai fericită, ia uitați, oglinzile mi le-au făcut negre. Aici, bară în față este tot neagră. Deci, sunt cea mai tare din parcare ca să știți. Și o să-i schimb și numerele.Am cea mai tare mașinuță, nu vreți să știți, toată lumea se uită la ea și o admiră pentru că strălucește într-un mare fel, super drăguț” a spus Daniela Crudu despre autoturismul său.

Daniela Crudu, încă întreținută de părinți

În pofida traiului luxos pe care-l afișează, se pare că Daniela Crudu încă mai este întreținută de părinții săi. Mai exact, de mama sa, care lucrează în Italia și nu știe cât mai poate face asta, din cauza vârstei, spun apropiații vedetei. ”Doamna Florentina locuiește la Daniela. Nu s-a întors, momentan, înapoi la muncă în Italia, așteaptă să treacă de tot această pandemie. Are și dânsa o vârstă și îi este frică de ce e mai rău. Cruduța nu mai are niciun ban, dar nu își face griji pentru că mama sa a agonisit o sumă frumușică de bani în Italia și trăiesc amândouă din economii”, a spus un apropiat al familiei Crudu.

Daniela Crudu, crunt bătută de un fost iubit

Daniela Crudu este una dintre cele mai cunoscute asistente TV. Până de curând, a lucrat la emisiunea lui Dan Capatos, iar în prezent nu se știe cu se mai ocupă. În trecut, a fost victima violenței domestice, după ce un fost iubit a bătut-o până a ajuns la spital. Cazul a fost intens mediatizat.

În cadrul unui interviu, Daniela Crudu a spus de la ce a pornit altercația dintre ea și fostul iubit, încât s-a ajuns la violență.  Asta l-a speriat (n.r. – când a văzut câtă lume o cunoaște). Am fost la ski, la Poiană, și când a văzut că toată lumea făcea poze cu mine a zis: „ce se întâmplă aici? ești cunoscută în zona asta”. I-am zis că da. După aia am fost în Bosnia Herțegovina și după ne-am întors și am intrat pe la Vamă și mă cunoșteau și acolo. El credea că sunt vedetă pe Instagram, apoi i-am zis. A rămas mască, nu a reacționat, dar când am venit aici la club aici împreună, au venit niște băieți să-mi dea o șampanie la masă și s-a enervat atunci și de acolo a început scandalul” a spus Daniela Crudu.

După tot ceea ce i s-a întâmplat, s-a despărțit de partener, de origine croat. ”De croat nu mă mai interesează. Nu-l mai halesc. Să nu-i mai văd fața ăluia niciodată. Am văzut poze vechi cu el prin telefon și am avut o stare proastă. Nu vreau să-l mai văd în viața mea. Îl urăsc! M-a căutat non-stop și în martie m-a căutat. Mă caută non-stop. Cum să mă întorc la el? Îmi dă mesaje de pe conturi false pe Instagram încontinuu. Nu vreau să-i mai văd mecla ăstuia imediată. Pentru mine nu mai există acest om. E un om rău, urât. Nu știu de ce nu mi-am dat seama de la început, de obicei am un feeling la oameni. M-a luat valul, așa. Nu am avut timp să ne cunoaștem că noi stăteam doar în vacanță, a adăugat ea.

Etichete: