Redactia.ro
Home » Monden » Daniela Crudu concurează cu Bianca Drăgușanu la numărul de intervenții estetice. Bruneta a bifat două intervenții în mai puțin de o săptămână

Daniela Crudu concurează cu Bianca Drăgușanu la numărul de intervenții estetice. Bruneta a bifat două intervenții în mai puțin de o săptămână

GALERIE FOTO (3)

Daniela Crudu este de departe una dintre cele mai cunoscute și frumoase bombe sexy din showbizul românesc si nu numai. Toată lumea o știe pe Daniela fiind o prezență care e greu să treacă neobservată pe la emisiune televizate unde face show de fiecare dată. Focoasa brunetă are foarte mulți fani datorită felului ei de a fii. Este o persoana sinceră, amuzantă și plină de energie care te binedispune cu prezența ei.

Daniela Crudu nu se sfiește să ajungă din ce în ce mai des pe mâna esteticianului. Prima intervenție estetică pe care a avut-o a fost chiar la 18 ani când și-a pus primele implanturi mamare. Și de atunci a tot continuat. Fosta asistentă pare că vrea să concureze la numărul de intervenții cu buna sa prietenă și fostă colegă de platou, Bianca Drăgușanu care este supranimită și „păpușa Barbie a României”.

Daniela Crudu este mândră de noile ei implanturi mamare, dar și de liposucția făcută recent

Recent, apetisanta Daniela Crudu și-a schimbat silicoanele cu unele care spune ea, au o forma mai anatomică și sunt puțin mai mari decât cele pe care le avea deja. Acum mai puțin de o săptămână a revenit în cabinetul medicului ei de suflet și și-a făcut o liposucție.

Nu mi-am făcut mare operație. Mi-am făcut un pic de lipo în zona coapselor interne pentru că zona aia, oricât aș fi lucrat la sală, nu se ducea grăsimea de acolo și mi-am dorit eu lucrul ăsta. (…) Doar ce am ieșit din operație și după cum vedeți, mă simt fresh. Picul ăla de grăsime, tot l-a scos și n-am absolut nicio denivelare, nimic. Se vede țiplă. Sunt fericită!”, a spus Danila Crudu pe Instagram

Nu este o intervenție grea pentru că nu a avut foarte multă grăsime să-mi scoată de acolo. A fost puțină, dar am și eu fixurile mele și mi-am dorit foarte mult să nu mai am grăsimea aia acolo între coapse”, a mărturisit bruneta internauților.

Bruneta și-a făcut o nouă intervenție la nivelul feței, la nici o săptămână de la liposucție

Nici bine nu s-a recuperat de la ultima intervenție și l-a rugat pe medic să îi mai facă ceva. În cursul zilei de astăzi, Daniela a venit la control la medicul ei și nu a plecat până ce acesta nu i-a injectat puțin botox în față, pentru că, zice ea, are câteva riduri fine de la râs.

Plecam eu acasă până nu-mi face domnul doctor puțin botox pentru ridurile astea? Am ridurile astea fine de la râs„, a spus Daniela Crudu pe instastory din cabinetul doctorului extetician.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini