Redactia.ro
Home » Monden » Daniela Crudu, dezvăluiri intime din relația cu Gabi Bădălău: “Spun cu mâna pe inimă”. Claudia Pătrășcanu susține că fostul partener are alte orientări sexuale

Daniela Crudu, dezvăluiri intime din relația cu Gabi Bădălău: “Spun cu mâna pe inimă”. Claudia Pătrășcanu susține că fostul partener are alte orientări sexuale

GALERIE FOTO (4)

Daniela Crudu, este una dintre fostele iubite ale lui Gabi Bădălău. În timpul unei emisiuni televizate, diva a fost provocată să răspundă la o întrebare intimă despre afacerist. Deși fosta soție, Claudia Pătrășacnu, susține că afaceristul ara vea alte orientări sexuale, Crudu o contrazice. 

 

Daniela Crudu, dezvăluiri intime din relația cu Gabi Bădălău: “Spun cu mâna pe inimă”

Daniela Crudu sare în apărarea fostului partener, Gabi Bădălău. Vedeta a negat că afaceristul ar avea alte orientări sexuale. Povestea de iubire dintre cei doi s-a terminat la fel de repede cum a început, însă, cei doi au rămas în relații bune. Invitată în cadrul emisiunii lui Dan Capatos, bruneta a susținut că afaceristului nu-i plac și bărbații, așa cum a susținut Claudia pătrăcanu în repetate rânduri.

“Am fost prieteni, ne cunoaștem bine, deci pot să spun cu mâna pe inimă că nu există așa ceva, este exclus”, a precizat fosta asistentă TV în cadrul emisiunii “XNS”.

Daniela Crudu și Gabi Bădălău ar fi petrecut momente de neuitat, după ce afaceristul s-a despărțit de mama copiilor săi. Crudu și Bădălău  au postat imagini pe conturile de socializare din același loc și în aceeași perioadă, luna august a anului trecut. Însă, diva a negat orice zvon cu privire la o posibilă relație amoroasă cu afaceristul.

Claudia Pătrășcanu, noi acuzații la adresa fostului soț

Claudia Pătrășcanu a susținut contrariul în legătură cu acest subiect din viața intimă a lui Gabi Bădălău, și anume orientarea sexuală. În plus, artista îl acuză în continuare pe tatăl copiilor ei că îi neglijează, că îi pune în pericol și că folosește substanțe interzise.

“El vine drogat să ia copii, el reacționează ca un om care consumă. De ce nu vrea să facă acel test din firul de păr? Este un pericol, el nu își dă seama. El își face testele unde vrea el. Este foarte simplu să zboare în altă țară pentru acest test. Și cei de la Protecția Copilului și-au dat seama. Copiii au fost sechestrați, lăsați bolnavi în casă. Omul era incoerent, nu se putea discuta cu el. Dar nu știu ce se întâmplă de nu se rezolvă nimic”, a declarat fosta parteneră a lui Gabi Bădălău la “Xtra Night Show”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: