Redactia.ro
Home » Monden » Daniela Crudu și-a făcut o nouă intervenție la nivelul feței! Cum arată bruneta

Daniela Crudu și-a făcut o nouă intervenție la nivelul feței! Cum arată bruneta

GALERIE FOTO (2) Daniela Crudu și-a făcut o nouă intervenție la nivelul feței! Cum arată bruneta

Daniela Crudu și-a făcut o nouă intervenție la nivelul feței! Bruneta a împărtășit cu fanii ei de pe Instagram noul tratament pe care îl folosește pentru a avea o față mai fină. 

Daniela Crudu și-a făcut o nouă intervenție la nivelul feței

Daniela Crudu este una dintre cele mai mediatizate vedete din showbiz-ul românesc. Bruneta, în vârstă de 31 de ani, uimește cu fiecare apariție în mediul online, dar și în televiziune. În ultimii ani, operațiile estetice și intervențiile au devenit parte din rutina ei de înfrumusețare, pentru că aceasta iubește să aibă un corp perfect.

Chiar dacă în ultima perioadă nu a apărut atât de des la televizor, a rămas activa pe rețelele de socializare unde le povestește celor 700.000 de fanii tot ceea ce se întâmplă în viața ei. Recent, aceasta a postat la story mai multe imagini cu noua intervenție la față, de care este foarte mândră.

Cu toții știm că Daniela Crudu este o femeie sinceră și asumată și nu pune la suflet ceea ce se vorbește despre ea. Și-a trăit mereu viața așa cum a vrut, iar acestu lucru îl afișează deseori pe contul ei de Instagram. Chiar dacă a trecut foarte puțin timp de la ultima intervenție estetică, pe care a făcut-o la nivelul sânilor, bruneta și-a făcut îmbunătățiri și la față.

Daniela Crudu și-a făcut o nouă intervenție la nivelul feței! Cum arată bruneta

Mai exact, Daniela Crudu a recurs la o mezoterapie, un cocktail de vitamine care o ajută să-și mențină tenul „ca de bebeluș”, deoarece vedeta merge des la solar, iar acest lucru o poate afecta pe termen lung.

„Ți-ai făcut fațada” și ”Perfect Barbie” au fost doar câteva dintre comentariile pe care fanii i le-au lăsat Danielei Crudu pe Instagram.

Cum arăta Daniela Crudu în timpul liceului

De-a lungul anilor, Daniela Crudu s-a schimbat radical, apelând la numeroase operații estetice care i-au schimbat înfățișarea. Recent, Daniela a postat mai multe fotografii cu ea de pe vremea când mergea la liceu, iar internauții și-au dat seama că transformarea brunetei este incredibilă. În imagine, Daniela apare într-o rochiță roșie și simplă și zâmbitoare.

Daniela Crudu in liceu

În ultimii ani, vedeta și-a corectat nasul, și-a mărit buzele cu acid hialuronic, iar cel mai important acum se bucură de silicoane de 1 litru. Invitată în emisiunea Xtra Night Show, Cruduța a vorbit despre motivul pentru a decis să-și schimbe silicoanele.

”Am vrut să le schimb forma. Dar nu sunt așa de mari. În timp o să se mai lase, acum sunt proaspăt operată, au trecut abia două săptămâni. Nu sunt pentru orice tip de fată. Mă plictisisem de forma aia rotundă”, a declarat Daniela Crudu la Xtra Night Show.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: