Redactia.ro
Home » Monden » Daniela Crudu a renunțat la sutien și și-a scos noile silicoane la vedere. Vedeta Tv a făcut furori printre bărbați

Daniela Crudu a renunțat la sutien și și-a scos noile silicoane la vedere. Vedeta Tv a făcut furori printre bărbați

GALERIE FOTO (7) Daniela Crudu a renunțat la sutien și și-a scos noile silicoane la vedere.

Daniela Crudu a renunțat la sutien și și-a scos noile silicoane la vedere. Pe Daniela Crudu toată lumea o cunoaște, iar aparițiile sale sunt de fiecare dată surprinzătoare. Fosta asistentă Tv nu s-a putut abține să nu-și etaleze noile silicoane de un litru și a făcut furori printre bărbați.

Daniela Crudu a renunțat la sutien și și-a scos noile silicoane la vedere. Vedeta Tv a făcut furori printre bărbați

Daniela Crudu a renunțat la sutien. Daniela Crudu este una dintre cele mai încântătoare prezențe feminine din showbiz-ul românesc, iar umorul său unic este apreciat de toată lumea. Trupul său sexy încinge imaginația oricărui bărbat, mai ales prin ipostazele de senzație în care se afișează. Recent, bruneta a postat o fotografie care le-a atras atenția internauților. Fosta asistentă Tv și-a schimbat silicoanele cu altele mult mai mari, de 1 litru. Daniela a preferat să își mărească sânii, atrângându-le atenția bărbaților din jurul ei.

Daniela Crudu se numără printre cele mai sexy femei din România, iar imaginile pe care le postează pe rețelele de socializare fac ravagii în rândul susținătorilor ei. Daniela Crudu și-a dat jos sutienul și s-a fotografiat într-o ipostază inedită.Bruneta a ales doar un top negru și extrem de decoltat, iar sânii ei uriași, au fost lăsați la vedere.

Daniela Crudu si-a pus silcoane noi

Cum a făcut bani Daniela Crudu în pandemie?

Extrem de frumoasă și cu forme apetisante, Daniela Crudu nu ezită nicio secundă să-și epxună atuurile fizice. Astfel, în perioada pandemiei, vedeta a avut de lucru, după ce a apărut în ipostaze senzațional eîn videoclipul lui Shift. Melodia care o aduce în plin plan pe Cruduta se numește ”Simfonia”. Aceasta apare într-un body negru, lăsându-și la vedere posteriorul bombat, lucrat intensa la sală. Reacțiile internauților nu au întârziat să apară, fiind surprinși de ipostaza în care apare fosta asistentă tv. „Yeahhhh babbyyyy! 🔥/ Adevarul e ca esti talentata💋❤️ Alta fata poate nu facea la fel🤗/ CE POZIȚIE BUNĂ AI/ Te salut, Cruduta! Ești frumoasa și tu și masina! Va sta bine impreuna/ Ce bună ești la stil 👍/ EȘTI PERFECTĂ!”, sunt câteva dintre comentarii.

Daniela Crudu s-a schimbat radical în 2015. Atunci vedeta și-a făcut rinoplastie și a scăpat de gușa care o deranja estetic. Pentru început a fost greu, dar după, Daniela a apelat la diverse intervenții chirurgicale care au schimbat-o radical. Bruneta și-a injectat buzele cu acird hialuronic, a cheltuit 6000 de euro pe silicoane, 1.000 de euro pe gușa, 2.000 de euro rinoplastie și peste 1.0000 de euro pentru a avea buze senzuale. Însă aceasta i-a uimit pe medicii esteticieni când le-a spus acestora că își dorește să își îndepărteze chirurgical grăsimea de pe abdomen. Aceasta a fost refuzată categoric, medicii recomandându-i acesteia să se apuce de sport dacă își dorește un corp perfect tonifiat. „Sunt foarte bine. Sunt fericită pentru că mi-am îndeplinit visul. Eu sunt foarte agitată, am avut chef de plimbări după operaţie. Nu m-a durut nimic, abia aştept să văd rezulatul final”, spunea Daniela în urmă cu ceva timp. Așadar, concluzia este simplă! Daniela Crudu este în prezent cu totul altă persoană, iar asta se vede cu ochiul liber.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: