Redactia.ro
Home » Monden » Daniela Crudu, în ipostaze extrem de sexy. Cum a apărut bruneta pe rețelele de socializare

Daniela Crudu, în ipostaze extrem de sexy. Cum a apărut bruneta pe rețelele de socializare

GALERIE FOTO (6)

Din ce face bani Daniela Crudu pe timp de pandemie. Pandemia de coronavirus a schimbat viețile tuturor oamenilor, iar unii dintre ei abia mai au cu ce se descurca. Deși pentru unii această perioadă a fost extrem de solicitantă, alții au reușit să prospere chiar și pe timp de pandemie. Daniela Crudu a avut o idee excepțională pentru a câștiga bani în această perioadă. Fosta asistentă Tv a hipnotizat toți bărbații din mediul online cu formele sale apetisante.

Din ce face bani Daniela Crudu pe timp de pandemie. Bruneta nu o duce rău deloc

Din ce face bani Daniela Crudu pe timp de pandemie. Daniela Crudu nu mai are nevoie de nicio prezentare, aceasta fiind una dintre cele mai transparente vedete din showbiz-ul românesc. Pe perioada pandemiei de coronavirus, tot mai multe vedete s-au plâns că afacerile li s-au oprit în loc și că nu mai ies din această situație cumplită. De asemenea, printre aceștia se numără și Daniela Crudu, care a fost și ea afectată de pandemie, dar i-a venit o idee care a umplut-o de bani. Așadar, Daniela a găsit modalitatea perfectă pentru a face bani. Din ce face bani Daniela Crudu pe timp de pandemie.

Mai exact, bruneta a participat la mai multe filmări de videoclipuri. iar cel mai proiect a fost cel al lui Shift, la lansarea melodiei Simfonia. Cruduța a ales o ținută sexy, formată dintr-un body negru și extrem de mulat, care îi punea formele în evidență, spre plăcerea tuturor bărbaților. „Și e agitată ca șampania/ Se ondulează acum pe simfonia mea/ Baby, exotică mango/ Se mișcă în pași de tango/ Zici că nu e reală/ Mamă, ce balans la mango/ Aroganța îi crește nota/ Și nasul pe sus și cota/ Vreau să-ți pornesc motorul și să-ți ridic capota”, sunt doar câteva dintre versurile artistului.

De asemenea, Daniela Crudu are diverse contracte de publicitate care îi aduc sume de bani considerabile în contr. Totodată, bruneta a declarat că își negociează fiecare convenție foarte puternic. În urmă cu aproape 12 ani, Daniela Crudu apărea în revista Playboy, acest lucru ducând la creșterea popularității. Între timp, Daniela a semnat contracte de publicitate pentru brand-uri cunoscute de lenjerie intimă.

Cum arăta Daniela Crudu înainte de operațiile estetice

Daniela Crudu nu a arătat întotdeauna la fel cum arată acum. Bruneta a devenit fană a intervențiilor estetice, iar în ultimii ani, aceasta a făcut multe transformări fizice. Daniela Crudu și-a făcut numeroase intervenții estetice la nivelul feței, cât și la nivelul corpului. Și-a făcut injectări cu acid hialuronic, botox, fațete dentare, implant mamar, rinoplastie, dar și o modificare accentuată a formei sprâncenelor.

De asemenea, Daniela apelează deseori la tratamente estetice menite să-i întinerească pielea, dar și la terapii care să-i amelioreze cearcănele. Cu toate îmbunătățirile, unii fanii susțin că bruneta arăta bine și înainte de a se opera. Încă de la început, Daniela a făcut senzație la televizor, fiind o bună perioadă de timp asistenta Tv în cadrul emisiunii „Un show păcătos” a lui Dan Capatos. Înainte de a avea un job în televiziune, Daniela Crudu a lucrat într-un club din Regie ca dansatoare. Tot ce contează este faptul că Daniela reușește să aducă zâmbetul pe buze ori de câte ori își face apariția.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: