Redactia.ro
Home » Monden » Cum își câștigă Daniela Crudu banii în pandemie? Fanii au fost în extaz când au văzut-o

Cum își câștigă Daniela Crudu banii în pandemie? Fanii au fost în extaz când au văzut-o

Cum își câștigă Daniela Crudu banii în pandemie? Fanii au fost în extaz când au văzut-o

Cum își câștigă Daniela Crudu banii în pandemie? Bruneta a apărut din nou în atenția publicului, însă de data asta nu într-un context negativ, ci am putea spune că într-unul chiar sexy. 

Cum își câștigă Daniela Crudu banii în pandemie?

Daniela Crudu este o personalitate care emană energie. Vedata este cunoscută pentru faptul că este dezinvoltă și lipsită de inhibiții, dar și pentru faptul că este foarte sexy. Chiar dacă ultimele ei apariții în presă au venit într-un context negativ, în care ea nu era tocmai așa cum o știm noi, de data aceasta Cruduța a suprins plăcut pe toată lumea.

Și pentru că e și pandemie, toți au fost curioși cum reușește Daniela Crudu să-și câștige banii în aceste vremuri grele. Bruneta atrage banii la ea ca un magnet, astfel că nu ne surprinde faptul că Shift a luat-o în noul său videoclip. Imaginile au fost foarte apreciate de fani, care au lăudat videoclipul artistului, potrivit playtech.ro.

Daniela Crudu a surprins din nou cu apariția sa sexy. Îmbrăcată sumar și cu formele puse în evidență, fosta asistentă TV a pus pe jar fanii după ce a apărut în ipostaze de infarct în noul videoclip al lui Shift. Meldia ”Simfonia” o aduce în prim-plan pe Cruduța, într-o formă desprisă din filmele pentru adulți. Îmbrăcată într-un body negru, fosta asistentă TV și-a lăsat la vedere posteriorul bombat, lucrat intens la sala de sport și prin saloanele de remodelare corporală, dar și sânii conturați.

”Și e agitată ca șampania/ Se ondulează acum pe simfonia mea/ Baby, exotică mango/ Se mișcă în pași de tango/ Zici că nu e reală/ Mamă, ce balans la mango/ Aroganța îi crește nota/ Și nasul pe sus și cota/ Vreau să-ți pornesc motorul și să-ți ridic capota”, sunt doar câteva dintre versurile artistului, care se potrivesc mănușă cu mișcările lascive făcute de vedetă.

Fanii au reacționat imediat la imaginile prezentate de artist. Admiratorii Danielei Crudu nu au putut trece ușor peste apariția de senzație a vedetei, așa că s-au întrecut în comentarii în a-și exprima plăcerea.

”Yeahhhh babbyyyy! / Adevarul e ca esti talentata Alta fata poate nu facea la fel/ CE POZIȚIE BUNĂ AI/ Te salut, Cruduta! Ești frumoasa și tu și masina! Va sta bine impreuna/ Ce bună ești la stil / EȘTI PERFECTĂ!”, au scris fanii în comentarii.

Câte operații estetice are Daniela Crudu

Au trecut 10 ani de când Daniela Crudu a apărut prima dată pe sticlă, ca şi vecină a matinalilor Răzvan şi Dani, însă personajul de atunci, ale cărei apariţii sexy au propulsat-o imediat pe prima pagină a tabloidelor, nu prea mai are nici o legătură cu cel de astăzi.

Începutul a fost mai greu, căci de atunci și până astăzi a ajuns o împătimită a operațiilor estetice. A trecut pragul medicul ba pentru a-și injecta buzele cu acid hialuronic, ba pentru diverse tratamente faciale. 6000 de euro pentru silicoane, 1000 de euro gușa, 2000 de euro rinoplastia și peste 1000 de euro pentru a avea buzele visate.

Anul 2015 a fost anul în care aceasta a bifat cele mai multe schimbări. Și-a făcut rinoplastie și a scăpat de gușă, cea despre care povestea de mult că o vede ca pe prim complex. Deşi nu a împlinit încă 30 de ani, Daniela Crudu recunoaşte că apelează frecvent la terapii estetice menite să-i întinerească pielea, tratamente care să-i amelioreze cearcănele şi pungile de sub ochi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: