Redactia.ro
Home » Monden » Din ce face bani Daniela Crudu în pandemie. Așa își menține stilul de viață luxos

Din ce face bani Daniela Crudu în pandemie. Așa își menține stilul de viață luxos

Din ce face bani Daniela Crudu în pandemie

Pandemia a afectat pe toată lumea, mai ales în ceea ce privește sectorul economic al vieții. Totuși, unele vedete nu au fost afectate mai deloc, iar un exemplu în acest sens este nimeni alta decât fosta asistentă TV Daniela Crudu. Iată cum produce aceasta bani chiar și în aceste vremuri grele.

Din ce face bani Daniela Crudu în pandemie. Trăiește luxos

Daniela Crudu nu duce lipsă de nimic în pandemie, chiar în aceste momente în care milioane de români sunt afectați direct de criza provocată de coronavirus. Aceasta chiar se laudă cu stilul său de viață luxos pe rețelele de socializare. Iată din ce face bani, de fapt, Daniela Crudu.

A renunțat la televiziune și la postul de asistentă TV, însă Daniela Crudu a câștigat popularitatea în mediul online, unde are o mulțime de urmăritori. O modalitate prin care aceasta face bani în pandemie este prin contractele de imagine sau cele de publicitate, ea fiind plătite de anumite branduri să le promoveze pe platformele sale sociale. Datorită siluetei sale, bruneta a reușit să încheie contracte de imagine cu diverse branduri de lenjerie intimă.

Totodată, o altă modalitate de a face bani este, mai nou, faptul că Daniela Crudu apare în videoclipurile artiștilor. De curând, ea a apărut în clipul piesei „Simfonie” a lui Shift și cu siguranță a fost plătită bine pentru acest job.

Daniela Crudu și-a „tunat” mașina în plină pandemie

Daniela Crudu are același stil de viață luxos, după cum arată faptul că el și-a aranjat mașina în plină pandemie. Este vorba despre un BMW de ultimă generație.

”Ce credeți? Mașinuța este gata, uitați cum arată… Deci e bombă, bombă cu ceas. Uitați cum sclipește… Doamne, deci nu mai pot, mor de ea. Este superbă, mulțumesc, vă iubesc! Sunt cea mai fericită, ia uitați, oglinzile mi le-au făcut negre. Aici, bară în față este tot neagră.

Deci, sunt cea mai tare din parcare ca să știți. Și o să-i schimb și numerele. Am cea mai tare mașinuță, nu vreți să știți, toată lumea se uită la ea și o admiră pentru că strălucește într-un mare fel, super drăguț.”, scria Daniela pe rețelele de socializare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: