Redactia.ro
Home » Monden » Sora Danielei Crudu s-a căsătorit! Ana Crudu a spus DA în fața ofițerului de stare civilă

Sora Danielei Crudu s-a căsătorit! Ana Crudu a spus DA în fața ofițerului de stare civilă

GALERIE FOTO (7)

Încă o nuntă în showbiz! Sora Danielei Crudu, Ana Crudu, s-a căsătorit cu iubitul ei Adrian. Iată primele imagini de la evenimentul fericit din viața frumoasei blondine. 

Sora Danielei Crudu s-a căsătorit! Ana Crudu a spus DA în fața ofițerului de stare civilă

Ana Crudu, sora celebrei asistente TV Daniela Crudu, s-a căsătorit cu iubitul ei Adrian. Fericitul eveniment a avut loc astăzi, unde au participat familia și prietenii apropiați. Ana a purtat o ținută spectaculoasă care i-a pus în evidență toate trăsăturile.

Ana a spus un mare ”DA” în urmă cu puțin timp în fața ofițerului de stare civilă. Tânăra s-a căsătorit cu iubitul său, Adrian, iar evenimentul e unul pe care l-a așteptat de mult timp. Daniela Crudu a făcut publice și primele imagini de la cununia civilă a celor doi îndrăgostiți.

Sora Danielei Crudu a ales o ținută specială, purtând o rochie albastră care să-i scoată în evidență trupul foarte bine lucrat în sala de sport și pentru care muncește foarte mult, dar și chipul angelic, căci a ales un machiaj special pentru această zi.

Cine este soțul Anei Crudu

Soțul Anei Crudu nu este persoană publică, însă nu se ferește să apară alături de frumoasa blondină. Adrian Neagu, așa cum îl cheamă, a decis să oficializeze relația cu sora Danielei Crudu, semn că o iubește foarte mult și își dorește un viitor alături de ea.

Deși la începutul relației, Ana Crudu nu a vrut să divulge cine este bărbatul, declarând că nu este persoană publică și nici nu își dorește să fie.

Se pare că potența financiară a fost un criteriu foarte important pentru Ana Crudu. “Am un iubit dar deocamdată el stă acasă că are varicelă. Nu pot să spun cum îl cheamă, dar e bogat, bineînțeles. Nu este persoana publică și nici nu vrea să fie. Nu știu cum o să fie peste cinci ani dar sper că peste zece ani să fiu mult mai independenta decât sunt acum”, a declarat în urmă cu mai mult timp Ana Crudu pentru Zeus TV.

Cât despre celebritatea oferită de televiziune, Ana Maria spune că nu vrea să apară pe sticlă: “Nu sunt facută să fiu în fața camerelor de filmat. Daniela se simte în largul ei la Capatos și e mult mai interesant pentru ca acolo sunt mult mai multe oportunități.”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: