Redactia.ro
Home » Monden » Ce ținută șic poartă Regina Spaniei! Letizia nu-și arată deloc vârsta

Ce ținută șic poartă Regina Spaniei! Letizia nu-și arată deloc vârsta

GALERIE FOTO (6)

Regina Letizia a Spaniei ne demonstrează încă o dată că nu este nevoie să cheltuiești o avere pentru a avea o apariție impecabilă. Deși am crede că toți cei care fac parte din familii regale aleg numai piese vestimentare de designer, poate chiar unicat, care sunt extrem de scumpe, iată cum regina Spaniei ne demonstrează contrariul.

Regina Letizia a Spaniei a avut o apariție extrem de elegantă, la ce mai recentă întâlnire de lucru la care a participat Alteța sa. Cu o haină în carouri și o pereche de leggings  din piele, Regina a dat clasă tuturor cu o ținută simplă, dar extrem de șic.

Regina Spaniei, apariție impresionantă într-o ținută șic

La cei 48 de ani pe care nu îi arată deloc și mama a doi copii, Letizia pare că a găsit combinația vestimentară perfectă, fără prea mult efort, pentru o întâlnire la Academia Regală a Limbii din Madrid.

Fostă jurnalistă, Letizia a participat la o discuție găzduită de FundeuRAE – Fundația spaniolă de urgență, care a fost înființată în februarie 2005 și are rolul de a promova utilizarea corectă a spaniolei în mass-media.

Nu mai e nicio supriză că regina Spaniei are bun gust când vine vorba de ținute. Însă ceea ce este de apreciat și poate de urmat, este că Letizia nu cheltuiește averi pe hainele pe care le poartă. Mai mult, reușește să își construiască ținutele purtând creațiile unor spanioli, astfel promovând designerii locali.

Pentru vizita la Academia Regală a Limbii din Madrid, Regina Letizia a ales o haină alb-negru, impermeabilă, de la brandul spaniol Mirto, care are un preț de 333 de lire sterline, adică în jur de 1.800 de lei. Bineînțeles că prețul nu este unul extrem de accesibil unui român sau poate chiar unui spaniol de rând, însă luând în calcul “alte extravaganțe” de mii de euro ale unor vedete chiar și de la noi, cu siguranță învestiția nu este deloc una necalculată.

Letizia a asortat la haina în carouri alb-negru o bluză albă elegantă și o pereche de leggings de piele. Regina Spaniei și-a încheiat look-ul cu un strop de machiaj, plin de farmec și deloc exagerat.

Cât despre bijuteriile purtate, a optat pentru o pereche discretă de cercei cu cleme pentru a-și completa ansamblul.

Regina Letizia a Spaniei, apariție de milioane într-o rochie Zara de 77 euro

Nu este prima dată când Regina Spaniei ne demonstrează că bunul gust nu are legătură neapărat cu un portofel doldora de bani! În septembrie 2020, a participat alături de soțul său, Regele Felipe, la un eveniment găzduit la Palacio de Viana, din Madrid, ocazie cu care a avut o apariție de milioane purtând o rochie Zara din tweed, de doar 77 de euro.

Rochia a fost parte din colecția 2019 a brand-ului, iar Regina Spaniei a accesorizat-o cu o curea subțire, astfel să-și marcheze talia într-un mod extrem de armonios.

Întreaga ținută a urmat linia cromatică dată de rochia Zara, Regina Letizia purtând o pereche de pantofi de un albastru închis și un clutch în aceeași nuanță.

Și nu este prima oară când Regina Spaniei alege să poarte hainele brandurilor fast fashion. Aceasta a mai purtat rochie midi cu imprimeu floral, tot de la Zara. Așadar, Letizia este un exemplu că nu trebuie averi pentru ținute de bun gust!

Cine este Regina Letizia a Spaniei

Regina Letizia a Spaniei a fost deseori contestată din pricina trecutului său care nu a avut legătură cu cel al celor de “sânge albastru”. Mama sa a fost asistentă medicală, iar tatăl său jurnalist. Letizia a călcat pe urmele părintelui și a lucrat la început în presa scrisă, ca mai apoi să obțină un loc la un post TV din Spania, unde a fost prezentatoare la știri.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: