Redactia.ro
Home » Știri » Ce tip de cancer are Prințesa de Wales? Medicii au făcut anunțul în urmă cu puțin timp

Ce tip de cancer are Prințesa de Wales? Medicii au făcut anunțul în urmă cu puțin timp

GALERIE FOTO (5) Accesoriul observat la gâtul lui Kate Middleton, Prințesa de Wales. Cum a fost fotografiată în Sandringham, împreună cu soțul ei, Prințul William

În luna ianuarie a acestui an, Kate Middleton s-a prezentat la o clinică din Londra, unde a fost supusă unei intervenții chirurgicale în zona abdominală. Comunicatul emis de Palatul Kensington la acea vreme a confirmat intervenția, dar nu a furnizat detalii despre diagnosticul precis. 

Într-un anunț surprinzător, Kate Middleton, Prințesa de Wales, a oferit publicului o veste șocantă. În urmă cu doar o zi a dezvăluit că se confruntă cu momente dificile, fiind diagnosticată cu o formă de cancer și a început deja chimioterapia.

A fost confirmat tipul de cancer

Chiar dacă nu a specificat tipul exact de cancer, mai mulți medici britanici au oferit o perspectivă asupra situației sale medicale. Dr. George Crawford, un chirurg respectat din Marea Britanie, a oferit o perspectivă asupra situației lui Middleton, sugerând că, având în vedere vârsta ei de 42 de ani, ar putea fi vorba de cancer ovarian sau uterin.

„Din punct de vedere medical, acesta este cel mai probabil scenariu, dat fiind vârsta și sexul ei.”, a explicat doctorul într-un interviu acordat TMZ.

Mai mult decât atât, Dr. Crawford a discutat despre importanța chimioterapiei preventive în această situație. După intervenția chirurgicală, testele postoperatorii au relevat prezența cancerului, ceea ce a determinat începerea imediată a tratamentului de chimioterapie. Această măsură este crucială pentru a asigura vindecarea și pentru a-i oferi Prințesei de Wales cea mai bună șansă în lupta sa împotriva bolii.

Prințesa, mai încrezătoare ca niciodată

Într-o declarație emoționantă făcută într-un videoclip încărcat pe internet, Kate Middleton, în vârstă de 42 de ani, a dezvăluit publicului că a fost diagnosticată cu o formă de cancer. Vestea a fost făcută cunoscută cu doar o zi în urmă, iar Prințesa de Wales a ales să vorbească deschis despre experiența sa dificilă. Cu toate acestea, mulți se întreabă în ce stadiu se află boala și cum au descoperit-o. Deși nu a specificat forma exactă a bolii, Middleton a vorbit despre tratamentul cu chimioterapie pe care îl urmează pentru a înfrunta această provocare medicală.

Este evident că Prințul William a fost alături de ea în fiecare pas al acestei lupte, oferindu-i sprijinul și încurajarea necesare în acest moment dificil. De-a lungul întregului proces, Kate Middleton a demonstrat o forță și un curaj remarcabile. În calitate de mamă a trei copii – Prințul George (10 ani), Prințesa Charlotte (8 ani) și Prințul Louis (5 ani) – ea a trebuit să facă față nu doar propriilor lupte, ci și să găsească modalități de a-i sprijini pe cei mici în timp ce se confruntă cu această situație delicată.

„În ianuarie, am suferit o intervenție chirurgicală abdominală majoră la Londra și, la acea vreme, se credea că starea mea nu este canceroasă. Operația a avut succes. Cu toate acestea, testele după operație au constatat că și cancerul este prezent. Prin urmare, echipa mea medicală a sfătuit că ar trebui să urmez un curs de chimioterapie preventivă și acum sunt în stadiile incipiente ale acelui tratament.”, a declarat Prințesa de Wales cu privire la starea sa actuală de sănătate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: