Redactia.ro
Home » Știri » Ce transportă trenurile „fantome” care circulă noaptea din Belarus spre Rusia? E foarte trist!

Ce transportă trenurile „fantome” care circulă noaptea din Belarus spre Rusia? E foarte trist!

Imagini cutremurătoare au fost surprinse de către localnici în gara orașului Mazyr, Belarus. La câteva ore de la publicarea lor, armata a ordonat ștergerea lor de pe rețelele de socializare. Iată ce arătau respectivele imagini!

Ce transportă trenurile „fantomă” din Belarus în Rusia

Un locuitor al orașului Mazyr a povestit despre trenurile „fantomă” din orașul său, care transportă, din Belarus în Rusia, trupurile militarilor decedați în războiul din Ucraina. „Pasagerii de la gara din Mazyr au fost șocați de numărul de cadavre încărcate în tren. După ce oamenii au început să filmeze, armata și le-a ordonat să șteargă imaginile.”, a spus un locuitor al acestui oraș.

Și acestea nu sunt singurele imagini terifiante din Belarus, țara vecină cu Ucraina și aliată Rusiei. Localnicii din Gomel au filmat mai multe ambulanțe militare care transportau miile de răniți ruși către spitalul orașului. Potrivit angajaților spitalului din Gomel, mai bine de 2.500 de ruși au murit și au fost transportați de către aceste ambulanțe militare către Rusia, începând cu 13 martie. Ei mai spun că morgile sunt „arhipline” și că transportul decedaților spre țara natală se face doar noaptea. „Nu sunt destui chirurgi. Cadavrele au fost transportate cu ambulanțe și încărcate în trenuri rusești. După ce cineva a făcut filmat asta și postat pe internet, cadavrele au fost încărcate noaptea pentru a nu atrage atenția.”, mai spune acesta.

Cât despre răniți, o sursă precizează că e vorba despre un număr impresionant. „Sunt atât de mulți ruși răniți acolo – este de groază. Teribil de desfigurați. Este îngrozitor să asculți gemetele lor, care se aud în tot spitalul”, a spus unul dintre pacienții externați pentru a face loc soldaților ruși, răniți pe front.

Regiunea Gomel se învecinează cu Rusia la est și cu Ucraina la sud.

Câte pierderi umane a avut armata rusă

Oficiali din armata ucraineană susțin că peste 14.000 de soldați ai Kremlinului și-au pierdut viața în războiul din Ucraina. Asta în timp ce Ministerul Apărării din Moscova spune că mai puțin de 500 de soldați ruși au fost uciși de la 24 februarie și până în prezent.

 

sursa foto: Radio Free Europe

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: