Redactia.ro
Home » Horoscop » Ce trebuie să faci de Luna Plină ca să ai noroc. Sfatul astrelor pentru zodii

Ce trebuie să faci de Luna Plină ca să ai noroc. Sfatul astrelor pentru zodii

Ce trebuie să faci de Luna Plină ca să ai noroc. Sfatul astrelor pentru zodii

Luna Plină din 7 Martie este unul dintre cele mai importante evenimente ale anului. Această mișcare ne afectează pe toți în mare măsură și aduce în viața noastră o mulțime de schimbări. Pe unii nativi, însă, Luna Plină îi lovește radical.

Zodia Berbec

Berbecii trebuie să fie atenți la deciziile pe care le iau și să nu mai acționeze în grabă. Primești oportunitate unică, pe care ai face bine să nu o ratezi, pentru că vei regreta.

Vezi și: Curg banii cu găleata! Zodiile care se îmbogățesc la începutul lunii martie

Zodia Taur

Taurii ar trebui să învețe să nu mai fugă de responsabilități și să își țină promisiunile făcute. Ține-te de cuvânt și nu mai încerca să îi duci pe ceilalți de nas.

Zodia Gemeni

Gemenii trebuie să devină mai responsabili și să învețe să nu se mai sperie de provocări. Îți va fi greu să iei anumite hotărâri, dar nu trebuie să te grăbești și să te agiți.

Zodia Rac

Nu te culca pe o ureche, deși îți merge bine din toate punctele de vedere. Muncește tot ca până acum, pentru că apoi vei ajunge la un nivel mare și îți vei depăși orice așteptare.

Zodia Leu

În perioada următoare trebuie să fii atent la tot ce se petrece în jurul tău. Nu te închide în tine și spune tot ce ai pe suflet, pentru că este foarte bine să te descarci.

Zodia Fecioară

Nu îți mai ascunde sentimentele. Prinde foarte bine să mai spui, din când în când, și câte un “Te iubesc!”. Să fii rece și distant nu te face deloc mai impunător.

Zodia Balanță

Te așteaptă o perioadă cu totul specială, plină de surprize. Nu te mai gândi la lucruri negative, bucură-te de tot ce Primești de la viață, privește partea plină a paharului!

Zodia Scorpion

Nu ești obligat să ajuți pe toată lumea, mai ales dacă nu ai posibilitatea să faci asta. Nu spune „Da” oricărei cereri de ajutor dacă nu este necesar să o accepți.

Zodia Săgetător

Nu te uita înapoi, ci bucură-te de fiecare moment pe care îl trăiești. Nu uita că te-ai ridicat singur de jos, motiv pentru care ar trebui să fii mândru de tine.

Zodia Capricorn

Nu este o perioadă bună pentru a-ți impune punctele de vedere. Nu ești deloc stăpân pe tine și nu ai idei bune, așa că mai bine le păstrezi doar pentru tine și nu te mai afirmi.

Zodia Vărsător

Lasă deoparte lenea și concentrează-te mai mult pe ce ai de făcut. Ai omis multe treburi pe care trebuia să le rezolvi, dar este momentul să te axezi pe ele.

Zodia Pești

Îți lipsește încrederea în tine, dar o vei găsi după Luna Plină. Nu renunța la idealurile tale, chiar dacă îți este greu să mergi pe acest drum.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: