Redactia.ro
Home » Stil de viață » Ce trebuie să faci în avion dacă plânge copilul. Trucul util dezvăluit de un însoțitor de bord

Ce trebuie să faci în avion dacă plânge copilul. Trucul util dezvăluit de un însoțitor de bord

Ce trebuie să faci în avion dacă plânge copilul. Trucul util dezvăluit de un însoțitor de bord

Sigur ai trecut și tu prin asta dacă ești părinte și călătorești des! Astăzi îți explicăm ce trebuie să faci în avion dacă plânge copilul, ca să treci cu bine peste această situație neplăcută. Trucul util dezvăluit de un însoțitor de bord pe TikTok a devenit rapid viral.

Un însoțitor de zbor a decis să le vină în ajutor părinților care au de suportat un zbor în care este foarte posibil ca micuțul lor să plângă. Dacă urmează să faci o astfel de călătorie și ai un bebeluș sau un copil mai mic, de câțiva ani, atunci trebuie neapărat să folosești aceste sfaturi.

Ce trebuie să faci în avion dacă plânge copilul?

În general, experiența unui zbor cu avionul este foarte obositoare și stresantă. Petreci mult timp pe aeroport, poate locul din avion pe care l-ai primit nu este chiar cel mai confortabil sau alți pasageri te deranjează. Însă, lucrurile devin și mai dificile atunci când ai cu tine și un copil mic sau chiar mai mulți.

Spre deosebire de adulți, copiii de vârste fragede suportă mai greu orele lungi de așteptare, aglomerația și zgomotul din avion. Tocmai de aceea se întâmplă foarte des să plângă, iar părinții să fie stresați și ei din această cauză.

Un însoțitor de bord a postat pe contul de TikTok @ichbinvin un clip cu sfaturi pentru aceste situații dificile, după ce o mămică disperată i-a cerut ajutorul. Femeia urma să zboare pentru prima oară cu bebelușul ei și nu știa cum să îl calmeze dacă începe să plângă, conform Daily Mail.

„Primul lucru pe care trebuie să îl faci este să accepți că bebelușul sau copilul tău o să plângă în avion și nu ai cum să previi asta. Singurul lucru mai enervant decât plânsetul sau urletele unui copil este acel adult care se plânge continuu de această situație. La fel ca mulți alți însoțitori de bord, am devenit obișnuit cu astfel de situații. Am auzit asta de atât de multe ori încât practic acum sunt de-a dreptul surd când plâng copiii, parcă nu îi mai aud. Și sunt convins că și alți pasageri care zboară des cu avionul simt același lucru ca mine.

Cu toate acestea, există niște metode de prevenție prin care îți poți calma copilul. Trebuie să ajungi la aeroport cu mult mai devreme decât ai stabilit inițial. În acest fel, controlul bagajelor se face din timp și nu te vei mai stresa că pierzi avionul. Este un proces care îi deranjează pe cei mici, dar acum vei avea suficient timp la dispoziție ca să îi calmezi. Pentru copiii mai mari, trebuie să luați în bagajul de mână obiectele pe care le folosiți și acasă ca să îi țineți ocupați și ca să îi calmați.

De asemenea, aș lua niște gustări și poate chiar și apă. Chiar dacă zburați cu avionul, pot să apară turbulențe care să îi împiedice pe însoțitorii de zbor să își facă meseria și cei mici au nevoie de mâncare. Atunci când avionul aterizează, mulți copii plâng fiindcă îi dor urechile. Dacă îi puneți să înghită de mai multe ori, acest gest eliberează din presiunea asupra urechii interne. Chiar dacă micuții plâng, nu vă faceți griji. Cât timp nu aleargă prin avion și nu distrug lucrurile din jurul lor, însoțitorii de zbor nu vor avea nicio problemă cu dumneavoastră”, a dezvăluit bărbatul pe TikTok.

Sursă foto: Canva PRO

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: