Redactia.ro
Home » Monden » Ce va face cu marele premiu câștigătoarea Vocea României 2023? Alexandra Căpitănescu: „Aș vrea să plecăm…”

Ce va face cu marele premiu câștigătoarea Vocea României 2023? Alexandra Căpitănescu: „Aș vrea să plecăm…”

Ce va face cu marele premiu câștigătoarea Vocea României 2023? Alexandra Căpitănescu a povestit ce are de gând să facă. Iată detaliile!

Ce va face cu marele premiu câștigătoarea Vocea României 2023

În data de 15 decembrie, a avut loc marea finală a celei de-a unsprezecea ediții a competiției Vocea României. După multe probe și votul publicului, tânăra Alexandra Căpitănescu din Galați a fost desemnată câștigătoarea sezonului 11 și a ridicat în triumf trofeul, însoțit de un premiu în valoare de 100.000 de euro. Cu ochii plini de bucurie și un viitor plin de promisiuni, Alexandra și-a dezvăluit planurile pentru marea recompensă.

Competiția s-a încheiat cu patru finaliști remarcabili: Alexandra Căpitănescu din echipa lui Tudor Chirilă, Vlad Musta din echipa Irinei Rimes, Melisa Antonesi din echipa Horia Brenciu & Theo Rose și Alex Maxim în echipa lui Smiley. Aceștia s-au luptat într-o confruntare strânsă, dar în cele din urmă, tânăra Alexandra a reușit să cucerească inimile publicului, aducându-și astfel visul la realitate.

Momentul anunțului câștigătorului a fost plin de emoție, iar Alexandra Căpitănescu, o studentă de 19 ani pasionată de fizică medicală din Galați, a fost copleșită de fericire la aflarea veștii. Întrebarea care se află pe buzele tuturor este: „Ce va face cu marele premiu?”. Iată răspunul!

Alexandra Căpitănescu: „Aș vrea să plecăm…””

Deși nu și-a conturat un plan în detaliu, Alexandra știe exact pe ce vrea să își cheltuiască banii câștigați. Pentru ea, primul lucru pe care îl va face este să le mulțumească părinților săi pentru tot sprijinul și susținerea acordată de-a lungul vieții. Și cum părinții săi iubesc să călătorească, tânăra are în plan să îi ducă într-o vacanță de neuitat.

„Primul lucru pe care l-aș face ar fi să le mulțumesc părinților mei pentru tot ce au făcut pentru mine. Aș vrea să plecăm împreună într-o vacanță, fiindcă să călătorim este activitatea noastră preferată”, a declarat Alexandra Căpitănescu, potrivit unica.ro.

Tânăra câștigătoare a Vocea României 2023 este un exemplu de perseverență și talent. Studiază fizica medicală la universitate, iar pasiunea sa pentru muzică a fost evidentă încă din copilărie, când era fascinată de cântul păsărilor. Decizia de a participa la Vocea României i-a permis să își pună în valoare talentul și să își împlinească visul muzical.

În audiții, a reușit să cucerească jurații cu vocea sa impresionantă, iar în finală, a reușit să obțină susținerea publicului prin voturile lor. După anunțarea rezultatului, Alexandra a ținut să transmită mulțumiri sincere:

„Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru că m-ați ajutat să ridic acest trofeu. Vreau să îi mulțumesc lui Tudor fiindcă a făcut cele mai bune alegeri pentru mine și vreau să îi mulțumesc și Irinei.

Vreau să mulțumesc întregii echipe din spate și tuturor oamenilor care au fost implicați. Mulțumesc profesoarei mele de canto, vreau să le mulțumesc părinților, familiei și lui Dumnezeu. Nu mai am cuvinte”, a spus Alexandra Căpitănescu, după ce a aflat rezultatul votului.

Alexandra Căpitănescu a demonstrat că talentul și pasiunea pot duce la realizarea visurilor. Cu marele premiu în valoare de 100.000 de euro, tânăra artistă are acum oportunitatea de a-și consolida cariera muzicală și de a-și îndeplini dorința de a călători alături de cei dragi. Publicul a fost alături de ea în această călătorie, iar viitorul îi rezervă cu siguranță multe surprize pline de succes și satisfacții personale.

 

Sursa foto: protv.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: