Redactia.ro
Home » Monden » Ce va studia fiul Mihaelei Rădulescu în America. Taxa de școlarizare este uriașă

Ce va studia fiul Mihaelei Rădulescu în America. Taxa de școlarizare este uriașă

GALERIE FOTO (3) Ce va studia fiul Mihaelei Rădulescu în America. Taxa de școlarizare este uriașă

Ayan Schwartzenberg va pleca la Universitate în curând, iar acest lucru o face pe Mihaela Rădulescu atât mândră cât și temătoare. Iată ce va studia fiul prezentatoarei în America. 

Ce va studia fiul Mihaelei Rădulescu în America. Taxa de școlarizare este uriașă

Ayan Schwartzenberg, fiul celebrei prezentatoare Mihaela Rădulescu, este în prezent la o școală prestigioasă din Statele Unite și a fost deja acceptat la două universități americane după ce va absolvi, anul viitor. Se pare că tânărul își face mama mândră peste Ocean, asta pentru că la școala unde învață a fost inclus printre cei mai buni atleți ai școlii din toate disciplinele.

Tânărul de doar 17 ani vorbește apăsat, într-o engleză perfectă cu un pronunțat accent american și este deja o vedetă a liceului, mai ales că face parte de ceva vreme din echipa de fotbal american a școlii Lawrenceville. În echipă, el are un rol important, este ”Running Back”, adică unul dintre oamenii cheie ai ofensivei, cel care recepționează mingea și încearcă s-o ducă cât mai departe spre terenul adversarului. De asemenea, fiul Mihaelei Rădulescu face parte și dintr-un cerc de poezie organizat de școală și a făcut parte din echipa Lawrenceville Model United Nations la un concurs de dezbateri organizat de Universitatea Yale.

Ce va studia fiul Mihaelei Rădulescu în America. Taxa de școlarizare este uriașă

La școala din Statele Unite, fiul Mihaelei Rădulescu se prezintă Ayan din Monaco. Prezentaoarea TV s-a mutat în Monaco în anul 2009, după divorțul de omul de afaceri Elan Schwartzenberg. În acel moment, Ayan avea doar 5 ani. El a urmat cursurile unei școli din Monte Carlo și a mai venit în țară doar pentru a-și vizita bunica.

Anul viitor, Ayan va absolvi colegiul și va merge la facultate. Mama lui povestea că puștiul a fost deja acceptat de două universități din Statele Unite, printre care și Princeton. Cu toate acestea, în spatele reușitelor lui Ayan stă totuși efortul financiar făcut de părinții lui. Taxa de școlarizare la Lawrenceville School variază între 57.000 și 71.000 de dolari pe an, plus alte cheltuieli legate de rechizite sau asigurări de sănătate (obligatorii pentru studenții străini în America). Doar acestea se ridică la circa 2.500 de dolari pe an.

Mihaela Rădulescu este pregătită ca fiul ei să plece la facultate

Chiar dacă este încântată de reușita lui Ayan, vedeta a mărturisit că plecarea acestuia de acasă a întristat-o teribil. Ayan Schwartzenberg locuiește acum într-un campus universitar din New Jersey, iar Mihaelei Rădulescu îi simte lipsa în fiecare zi.

”Cred foarte mult în sistemul de învăţământ american, cel universitar, chiar am fost fanul acestui sistem de învăţământ şi ştiam dintotdeauna că, dacă vrei să-ţi îndrumi copilul spre o universitate de genul ăsta, trebuie să începi să-l pregăteşti din grădiniţă. Asta înseamnă că trebuie să te gândeşti şi la cantitatea de sporturi şi genul de sporturi pe care le face, trebuie să te gândeşti la instrumente muzicale – măcar să fie familiar cu ele, trebuie să te gândeşti la o cultură generală satisfăcătoare şi la o activitate socială, la rezultatele şcolare  – pentru că toate astea ajung, la un moment dat, într-un dosar de aplicaţie la facultate. Dacă nu aveam grija asta din urmă să adun acolo nişte lucruri, nişte situaţii, acum nu avea nicio şansă la o şcoală din America, pentru că acolo aşa funcţionează lucrurile”, a povestit Mihaela Rădulescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: