Redactia.ro
Home » Monden » Fiul Mihaelei Rădulescu, reușită de neegalat. Cu ce a făcut-o Ayan mândră pe mama sa

Fiul Mihaelei Rădulescu, reușită de neegalat. Cu ce a făcut-o Ayan mândră pe mama sa

Fiul Mihaelei Rădulescu nu mai este deloc un puștan. Acum are 17 ani și arată ca un bărbat în toată firea. Ayan este foarte disciplinat în ceea ce privește sportul și are un trup la care mulți bărbați visează. Dovadă sunt chiar imaginile publicate de mama sa pe rețelele sociale. Recent, Ayan i-a făcut o mare bucurie mamei sale. Iată ce realizare a avut băiatul.

Ayan a obținut centura neagră în Krav Maga, un sistem de luptă complex

La fel ca și mama sa Mihaela Rădulescu, Ayan este foarte pasionat de spoturi. De această dată acesta a făcut-o mândră pe vedeta de la noi prin prisma obținerii unui titlu important. Ayan a obținut centura neagră în Krav maga, un sistem de luptă complex. Chiar Mihaela Rădulescu a fost cea care a făcut anunțul și s-a mândrit cu fiul ei pe rețelele de socializare. Se poate vedea pe chipul și din cuvintele Mihaelei că este foarte mâdră și emoționată când vine vorba de fiul ei care îi seamănă perfect.

’Micuțul’ meu băiat, Ayan, a trecut un examen extrem de greu azi și are acum centura neagră în KRAV MAGA. Toți acei mai bine de 12 ani de antrenament dur și constant cu campionul mondial Claude Pouget nu au fost în van! Sunt atât de mândră precum sunt toate mamele când copiii lor realizează lucruri minunate pe cont propriu! Ce sentiment minunat!„, a fost mesajul scris de Mihaela Rădulescu.

Mihaela Rădulescu și Ayan se înțeleg de minune

De la vârsta de 8 ani, Ayan Schwartzenberg a crescut alături de mama sa în cea mai de lux zonă din lume și anume la Monacu. Prințișorul prezentatoarei o face mândră zilnic și când are ocazia Mihaela mai imortalizează o fotografie cu el și o publică spre deliciul publicului.

„M-a făcut cea mai fericită mamă din lume. L-am făcut … bărbat și nu încetează să mă uimească. Cu toată dragostea pe care o pot scoate din inima mea, sunt cea mai fericită de fiecare dată când îmi zâmbești … Băiețelul meu de ziua de naștere …„, a fost mesajul publicat de Mihaela Rădulescu cu ocazia zilei de naștere a fiului ei Ayan.

Mihaela Rădulescu a încercat cât mai mult posibil să își țină unicul fiu departe de lumina reflectoarelor și de gura presei. Aceasta rareori l-a arătat public pe cel mic, care acum este un adevărat bărbat. Cum Ayan are 16 ani este mereu prezent pe rețelele sociale și cu greu reușește să stea departe de atenția publicului.

Am această problemă cu el, eu vorbesc românește cu el, ca și toată familia mea. Dar, pentru că trăiește de opt ani în altă țară, unde se vorbește franceză și engleză, omul nu mai vrea să vorbească decât franceză și engleză. (…)Și pe băiatul meu încerc să-l țin cât mai departe de gurile rele, de viața publică, mai ales la vârsta asta. E tot ce am visat despre el, e bucuria mea supremă, e cea mai intensă și definitivă iubire pe care am simțit-o vreodată. Da, e adolescent, da, descoperă iubirea, da, îmi povestește tot și mă topesc de drag. Atât despre băiatul meu”, a spus Mihaela Rădulescu într-un interviu mai vechi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: