Redactia.ro
Home » Monden » Dani Oțil, mesaj pentru Mihaela Rădulescu, după ce s-a căsătorit: ”Se pot depune flori și la Monaco dacă…”

Dani Oțil, mesaj pentru Mihaela Rădulescu, după ce s-a căsătorit: ”Se pot depune flori și la Monaco dacă…”

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit în acest weekend! Așadar, cei doi au devenit soț și soție în anul în care așteaptă și venirea pe lume a copilului lor. După nuntă, Dani Oțil a transmis, subtil, un mesaj Mihaelei Rădulescu, fosta sa parteneră.

Dani Oțil, mesaj pentru Mihaela Rădulescu, după ce s-a căsătorit: ”Se pot depune flori și la Monaco dacă…”

Dani Oțil i-a transmis un mesaj Mihaelei Rădulescu, după ce în weekend s-a căsătorit cu Gabriela Prisăcariu. Înainte de asta, Dani Oțil a spus marți, în emisiunea sa de la Antena 1, că la eveniment nu au fost foarte mulți invitați, având în vedere pandemia.

„Se vede cu ochiul liber că suntem mai mulți căsătoriți în emisiune. Probabil voi fi împuns că n-am avut sarmale, dar vă reamintesc că n-a fost o nuntă, a fost un team-building, pentru că am fost-40-42 (n.r. de oameni)”,  a spus Dani Oțil.

Bianca, astrologul emisiunii, l-a completat ulterior, cu: „N-aș fi ratat niciodată momentul ăsta. Voiam să fiu sigură că fecioara noastră spune „da”.  Mi-au spus o grămadă de femei că dacă s-a căsătorit Dani, mai au și ele o șansă, ele având tot parteneri fecioară și așteaptă de ani buni să fie luate a spus Bianca, astrologul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”, potrivit wowbiz.ro.

După ce a auzit cele spuse de Bianca, Dani Oțil a ținut să facă o remarcă despre Monaco, locul în care s-a stabilit fosta lui iubită, Mihaela Rădulescu.

Apropo de asta, am înțeles că ieri a fost și un pic de doliu într-o parte a Bucureștiului, cică s-a plâns. Dacă vreți să faceți o depunere de flori la restaurant se poate întâmpla, faceți acolo un colțișor, pentru că sunt unele care au înghițit în sec așteptându-mă chiar până la 40 de ani.Se pot depune flori, apropo, și la Monaco dacă…se pot așeza acolo…”,  a dezvăluit Dani Oțil în cadrul emisiunii.

Colaj cu Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, îmbrățișați, la nuntă/ Tinu Vidaicu, Roxana Ionescu și Carmen Chindriș.

Nașii de cununie ai lui Dani Oțil și ai Gabrielei Prisăcariu au fost Roxana Ionescu, fosta ”mama natură” de la Ciao Darwin, și partenerul acesteia Tinu Vidaicu. Tinu Vidaicu a purtat o costumație neagră, iar Roxana Ionescu o ținută complet albastră.

Ce crede Mihaela Rădulescu despre foștii iubiți

Mihaela Rădulescu a spus într-un interviu că se bucură pentru fericirea foștilor iubiți și că nu tinde să se compare cu o altă femeie.

„Mă bucură fericirea oricui, cu atât mai mult a celor cu care mi-am împărțit bucăți de viață. Nu sunt genul de muiere care crede că „alta ca mine nu mai găsește”. E un țățism, sincer. Întotdeauna se va găsi o femeie mai potrivită cu un bărbat de care nu mai ești legată. Happy end pentru toți, așa-s poveștile frumoase”,  a mărturisit Mihaela Rădulescu, într-un interviu mai vechi.

Șase ani au stat împreună Mihaela Rădulescu și Dani Oțil, în pofida diferenței de vârstă. Mihaela Rădulescu este mai mare cu 11 ani decât prezentatorul de la Antena 1.

Motivul pentru care Mihaela Radulescu si Dani Otil s-au despartit. Detaliile nestiute au iesit la iveala • Buna Ziua Iasi • BZI.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: