Redactia.ro
Home » TV » Sezonul 10 al X Factor, pe cale să înceapă. Anunțul făcut de Răzvan Simion și Dani Oțil

Sezonul 10 al X Factor, pe cale să înceapă. Anunțul făcut de Răzvan Simion și Dani Oțil

Noul sezon al X Factor va reapărea în curând pe micile ecrane ale românilor. Răzvan Simion și Dani Oțil vor fi și în acest an gazda emisiunii. Iată ce anunț au făcut!

Sezonul 10 al X Factor, pe cale să înceapă. Anunțul făcut de Răzvan Simion și Dani Oțil

Răzvan Simion și Dani Oțil vor și în acest an prezentatori ai emisiunii X Factor. Sezonul zece, spune Dani Oțil va fi cu siguranță mai bine desfășurat decât cel de anul trecut, când pandemia a afectat izbitor întreaga lume. Tot anul trecut, România a fost printre puținele țări care a mai organizat competiția muzicală.

”În primul rând, anul trecut X Factor s-a făcut în doar câteva țări din lume, ceea ce este extrem de important, iar dacă ne-a ieșit sezonul cu numărul nouă într-un an de pandemie, ciudat, X Factor 10 sigur ne va ieși și mai bine! Iar în al doilea rând, tu, telespectatorule cu talent și voce, probabil că ai stat acasă pe canapea, și te gândeai: <O, ce tare că niște oameni au ajuns atât de departe în X Faxctor, eu de ce nu am încercat?!>. Anul trecut aveai o scuză pentru că era un an greu încercat, dar acum nu mai ai! Trebuie să vii, să te prezinți în fața juraților și să ne iei banii! Eu și Răzvan suntem acolo să te ajutăm!”, a promis Dani Oțil.

Andrada Precup, câștigătoarea sezonul 9 al X Factor

Andrada Precup a câștigat anul trecut trofeul X Factor. Răzvan Simion îi îndeamnă pe toți cei care vor să fie câștigători, asemeni Andradei Precup, să se înscrie la casting.

Andrada Precup de la X Factor a avut o viață grea. Adevărul despre cine  este ea, de fapt - IMPACT

”Andrada Precup, câștigătoarea celui de-al zecelea sezon, face parte din Generația X Factor. Generația care a crescut cu X Factor. Ea nu văzut anunțul de casting, doar l-a simțit. Vino și tu să simți ceea ce alții pot doar să vadă!”, îndeamnă Răzvan Simion.

În ce privește juriul, și în acest an va fi format din: Loredana Groza, Delia, Ștefan Bănică Jr. și Florin Ristei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: