Redactia.ro
Home » Monden » Ce vârstă are Culiță Sterp. Artistul a trecut printr-un divorț

Ce vârstă are Culiță Sterp. Artistul a trecut printr-un divorț

GALERIE FOTO (5) Ce vârstă are Culiță Sterp

Pe lâCe vârstă are Culiță Sterp. Este unul dintre cei mai apreciați artiști din România, iar în urmă cu câteva luni a devenit tătic. Cu toate astea, puțină lume câți ani are Culiță Sterp. Mai mult, artistul a trecut printr-un divorț, fiind căsătorit cu o artistă celebră.

Ce vârstă are Culiță Sterp. Artistul a trecut printr-un divorț

Culiță Sterp este unul dintre cei mai iubiți cântăreți de muzică de petrecere, la momentul actual. Artistul și-a câștigat notorietatea și datorită atitudinii pe care o adoptă, dar și în urma participării la Survivor România 2021. Culiță Sterp este o persoană destul de transparentă și nu ratează niciun prilej de a păstra o legătură apropiată cu fanii lui. Celebrul artist are 29 de ani, fiind născut pe 25 octombrie 1992. În prezent, Culiță se declara un bărbat împlinit atât pe plan profesional, cât și personal. Iubita sa, Daniela i-a dăruit un băiețel minunat, pe nume Milan.

În ceea ce privește trecutul său, artistul a fost căsătorit cu Carmen de la Sălciua. Cei doi făceau un cuplu atât pe scenă cât și în viața privată. Mariajul lor a durat între anii 2017-2018, fiind marcată de numeroase suișuri și coborâșuri, despărțiri și împăcări. Cei doi au avut o tentativă de împăcare după divorț, dar artistul și-a găsit fericirea în brațele Danielei Iliescu.

Ce studii are Culiță Sterp

Culiță Sterp a absolvit Facultatea de Științe Economice din Sibiu, iar o perioadă s-a ocupat de afacerile familiei. Aceștia sunt crescători de ovine cu tradiție în zonă, familia lui având peste 800 de oi. Chiar și așa, Culiță a decis să-și urmeze pasiunea muzicală, iar acum a devenit unul dintre cei mai apreciați artiști. Pe lângă asta, Culiță mai are o calitate foarte importantă. Tânărul este foarte atent cu persoanele din jurul său, iar de fiecare dată când aceștia au necazuri, artistul îi ajută.

„Am crescut în mijlocul naturii, am stat fără mâncare pe câmp, având grijă de oi; cred că acest concurs mi se potrivește cel mai bine, sunt pregătit pentru el de când eram copil. Sunt ambițios, curajos și duc la bun sfârșit ceea ce îmi propun. Sunt bun la suflet și am încredere în oameni care de multe ori mă dezamăgesc. O să-mi lipsească mâncarea, familia, prietenii, dar sper să câștig. Eu merg cu gânduri bune”, a spus Culita Sterp.

Odată cu divorțul de Carmen de la Sălciua, Culiță a fost în centrul atenției. Acesta a fost invitat în cadrul mai multor emisiuni, printre care și Puterea Dragostei. Odată cu celebritatea sa, Culiță i-a făcut cunoscuți și pe cei frați ai săi. Iancu Sterp a participat la Survivor România, reușind să ajungă în finală. Artistul mai are două surori, Ileana și Geta, cu care are o relație apropiată. Pe lângă banii pe care îi face din muzică, Culiță are și câștiguri din mediul online. El are peste jumătate de milion de urmăritori pe rețelele de socializare, semn că reușește să le dea fanilor tot ce își doresc. Spre deosebire de alți artiști, Culiță Sterp postează multe fotografii cu familia sa, sau cu iubita, iar fanii sunt bucuroși de fiecare dată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: