Redactia.ro
Home » Monden » Carmen de la Sălciua, imagine rară cu mama sa. Cum arată cea care i-a dat viață

Carmen de la Sălciua, imagine rară cu mama sa. Cum arată cea care i-a dat viață

GALERIE FOTO (4) Carmen de la Sălciua, imagine rară cu mama sa.

Carmen de la Sălciua, imagine rară cu mama sa. Este una dintre cele mai apreciate artiste din România, iar de-a lungul anilor, melodiile ei au devenit hit-uri de succes. Carmen de la Sălciua i-a dedicat mai multe piese mamei sale, iar cu ocazia sărbătorilor de iarnă, vedeta a postate pe rețelele de socializare o imagine cu cea care i-a dat viață.

Carmen de la Sălciua, imagine rară cu mama sa. Cum arată cea care i-a dat viață

Carmen de la Sălciua, imagine rară cu mama sa. Este una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică de petrecere din țară. Carmen a devenit cunoscută în urma căsnicie cu Culiță Sterp, iar la scurt timp, melodiile sale au devenit hit-uri de succes. Vedeta este o persoană discretă cu viața ei personală și nu vorbește prea des despre familia ei, iar pe cea care i-a dat viață a ținut-o departe de lumina reflectoarelor.

Multă lume o cunoaște pe artistă, dar puțini sunt cei care știu cum arată mama acesteia. Recent, Carmen de la Sălciua a postat pe rețelele de socializare o imagine cu ea. Carmen seamănă foarte mult cu mam ei, iar la momentul fotografiei, cântăreața îi dăruise mamei sale o cutie de flori.

Mama lui Carmen de la Salciua

Carmen de la Sălciua, despre familia ei

Carmen de la Sălciua a vorbit într-un podcast despre familia sa, un subiect despre care vorbește foarte rar în public. Cântăreața a izbucnit în lacrimi atunci când a vorbit despre tatăl său. Părinții săi au divorțat atunci când era mică, iar la un moment dat tatăl său a fost închis, lucru care a marcat-o profund. Faptul că nu s-a putut bucura de afecțiuna paternă în copilărie i-a provocat multă suferință. „Părinții mei se certau foarte des și a urmat un divorț. Mie mi-a lipsit afecțiunea tatălui meu. Am venit acasă și am plâns și mă gândeam de ce nu pot să am și eu ce au ceilalți copii. Să-mi spună că mă iubește, e important, e foarte importantă treaba asta, dar nu a fost să fie așa. El a intrat în pușcărie și l-am văzut pe tatăl meu prin sticlă și era cărunt.”, a declarat Carmen de la Sălciua în cadrul podcastului „Viața vedetelor”.

În prezent, Carmen de la Sălciua se declară o femeie împlinită atât pe plan profesional, cât și personal. Interpreta spune că a găsit persoana potrivită pentru ea. Artista trăiește o poveste de dragoste alături de un bărbat care se află în proces de divorț cu fosta parteneră de viață. Vedeta a suportat multe critici dure din această cauză, fiind acuzată că i-a furat bărbatul altei femei. Carmen a mărturisit că iubitul ei s-a despărțit de soția sa înainte să fie împreună cu ea.

Dacă bărbatul potrivit vine și îți pune mâna pe mâna ta și îți spune: ‘Tu poți!’, pai poți să muți munții. Eu sunt convinsă că mama mea îl va primi cu căldură. Da, sigur (n.r. răspunsul ei când a fost întrebată dacă este bărbatul vieții ei).Trebuie să-și rezolve lucrurile din viața lui și nu pot să dau un verdict acum. Mi-am dat seama că lucrurile nu mai mergeau de multă vreme între ei”, a mai declarat Carmen de la Sălciua.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: