Redactia.ro
Home » Monden » Mama Geta trece prin momente dificile. Ce se întâmpla în familia lui Culiță Sterp: „În viață ești singur, iar în mormânt la fel!”

Mama Geta trece prin momente dificile. Ce se întâmpla în familia lui Culiță Sterp: „În viață ești singur, iar în mormânt la fel!”

Mama Geta trece prin momente dificile

Mama Geta trece prin momente dificile. Mama lui Culiță Sterp este îndrăgită de internauți, iar activitatea sa în mediul online îi bucură pe aceștia. Recent, mama Geta a postat un mesaj care i-a îngrijorat pe utilizatori. Se pare că mama artistului trece prin momente dificile.

Mama Geta trece prin momente dificile. Ce se întâmpla în familia lui Culiță Sterp: „În viață ești singur, iar în mormânt la fel!”

Mama Geta trece prin momente dificile. Mama Geta este apreciată de internauți, iar în mediul online este urmărită de mii de utilizatori. Mama lui Culiță Sterp apare mereu cu zâmbetul pe buze, iar cei patru copiii ai săi sunt fericiți de fiecare dată când sunt în preajma ei. Cu toate astea, se pare că mama Geta trece printr-o perioadă dificilă. Recent, aceasta a postat mai multe mesaje în mediul online, iar fanii s-au îngrijorat.

Unul dintre acestea face referire la singurătate: „Ai grijă de tine! Pentru că într-o zi vei realiza că doar pe tine te ai! În viață ești singur.Iar în mormânt la fel!”, se arată în clipul postat de mama Geta pe Instagram. Într-o altă postare, mama artistului a dat de înțeles că se confruntă cu o situație dificilă, dar speră ca divinitatea o va ajuta să treacă peste asta. „Degeaba fugi de ceea ce ți-a dat Dumnezeu să duci. Tot cu El te vei întâlni peste tot.”, sunt rândurile pe care mama Geta le-a distribuit la Instastory.

Mama Geta, momente de coșmar alături de soț

Geta Guțiu nu a avut o viață ușoră alături de tatăl copiilor ei. Bărbatul este plecat de acasă de 8 ani de zile, dar mama Geta încă speră ca acesta să se întoarcă acasă într-o bună zi. Pentru că soțul a fost plecat mai mereu, Mama Geta i-a crescut mai multă singură pe Culiță, Ileana, Iancu și Geta. ”La începutul lui decembrie 2013, chiar de Sfântul Nicolae, soţul ne-a părăsit. O mai făcuse şi până atunci, dar acum lipseşte de aproape opt ani. Mai vorbeşte la telefon, de obicei, cu mezinul, cu Iancu, dar pare că nu-l interesează mai nimic.I s-au născut acum nepoţii. Degeaba, nu a dat vreun semn de viaţă. Anul trecut, ca şi anul acesta, au fost băieţii la emisiunea aceea, ”Survivor”, nici nu l-a interesat!.Am fost cu copiii după mine, la soțul meu, la Poarta Albă. Culiţă şi Ileana erau ceva mai mari, iar Geta abia ce venise pe lume. Se pare că nu prea l-a impresionat povestea asta!, a spus femeia.

Mama Geta a declarat că fidelitatea nu a fost niciodată punctul forte al soțului ei, aceasta spunând, amuzată, că era mereu înșelată. ” Eu sunt mai mică decât bărbati-miu cu zece ani, dar nici acest lucru nu l-a împiedicat să se mai ulte și la alte fete. Deși am fost tânără și doar pentru el, a umblat și i-a mai scăpat ochii și la altele, m-a trădat de multe ori. Suntem o familie frumoasă, cu copii minunați, dar știți cum sunt bărbații, mai se uit un pic în jur”, a mai spus mama Geta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: