Redactia.ro
Home » Monden » Ce vârstă are, de fapt, Alexandra Bodi. Toată lumea crede că este mult mai tânără

Ce vârstă are, de fapt, Alexandra Bodi. Toată lumea crede că este mult mai tânără

GALERIE FOTO (5)

Alexandra Bodi este, de departe, unul dintre cele mai controversate personaje din online. Femeia a intrat în lumina reflectoarelor fără să vrea și a devenit cunoscută peste noapte, prin intermediul rețelei de socializare Tik Tok. Însă, mulți au fost cei sceptici cu privire la vârsta femeii. 

 

Ce vârstă are, de fapt, Alexandra Bodi

Alexandra Bodi a devenit virală pe Tik Tok după ce  a postat o serie de filmulețe în care dansează alături de soțul ei. Toată lumea și-a pus întrebări cu privire la vârsta gospodinei din Mureș.  Vârsta reală a femeii din Mureș este de 34 de ani.

Alexandra Bodi surprinde de fiecare dată. Femeia din Mureș vrea chiar să participe în cadrul competiției Survivor România de la Kanal D . Mai mult, femeia nu a ezitat să îli spună părerea cu privire la Alexandra Stan, căreia i-a pus gând rău și o vrea eliminată din concurs cu orice preț. Gospodina din Mureș este de părere că Alexandra Stan nu are ce să caute în cadrul competiției și că nici măcar nu știe să alerge. Pe contul său de Tik Tok, Alexandra Bodi a postat un clip video în care o ironizează pe artistă și a spus clar că vrea să meargă ea, în locul ei.

„Dragii mei, scoateți-o pe Alexandra Stan, pentru că nu poate să fugă. Așa fuge, așa fuge, dragii mei. Afară cu ea, că mă duc eu la Survivor dragii mei. N-are nimic dacă mi-e foame, că tot aduc un punct în echipa Faimoșilor” a spus Alexandra Bodi, extrem de revoltată.

 

Câți bani a făcut Alexandra Bodi din Tik Tok?

Alexandra Bodi a fost întrebată de fani, în repetate rânduri, câți bani a făcut din Tik Tok. ”Regii Tik Tok-ului”  au declarat că deși au succes în online, nu au reușit să facă niciun ban de pe urma aplicației.

Ne uitam pe Facebook. Am văzut aplicația de TikTok și am zis să facem și noi glume. Când am descărcat-o am început să facem filmulețe de plăcere, nu să câștigăm bani. Primul filmuleț a fost cu dans. (…) Nu am făcut niciun ban din TikTok”, a spus Alexandra Bodi la „Acces Direct”.

În ceea ce privește sursa de inspirație, Alexandra Bodi a mai precizat pentru sursa citată că nu are nicio sursă de inspirație și că ideile le vin pe monent, dar cu scopul de a-i amzua pe internauți. Ionuț Bodi a declarat că a muncit mult în străinătate, dar că acum stă mai mult acasă, din cauza pandemiei de coronavirus, în timp ce Alexandra Bodi este nevoită să muncească cu ziua în casele oamenilor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: