Redactia.ro
Home » TV » Ce vârstă are, de fapt, fetița Zurli. E cel mai îndrăgit personaj de către copii în România

Ce vârstă are, de fapt, fetița Zurli. E cel mai îndrăgit personaj de către copii în România

GALERIE FOTO (4)

Pe Fetita Zurli o recunoaște toată România și nu numai, de la mic, la mare! Însă puțini știu care este numele real al Fetiței Zurli. De asemenea, mulți vor să știe ce vârstă are, de fapt, Fetita Zurli. 

Fetita Zurli este cunoscută de mai toți copiii din România. Îmbracată colorat din cap și până în picioare, blonduța cu codițe simpatice este mai mereu pusă pe șotii, dar și ascultătoare atunci când trebuie! Iar pupicii cu sclipici sunt specialitatea ei și îi trimite tuturor ori de câte ori se ivește ocazia!

Cine este Fetița Zurli?

Fetița Zurli este cea mai drăguță fetiță din lume! Ea e ca orice alt copil! Cel mai mult îi place să cânte și să danseze, să inventeze jocuri, să asculte povești și să mănânce înghetată și să petreaca timp cu prietenii ei și sa mearga la gradinita și sa faca multe multe glume și sa…e o lista luuunga…! Îi place tare mult gluma cu „aucilica mamaliga”!”, cam așa este descrisă Fetiței Zurli pe pagina oficială Gașca Zurli.

Însă în spatele personajului care îi face pe toți copiii să zâmbească atunci când o văd este o fată minunată.

Numele real al Fetitei Zurli este Vero Căliman. Ea s-a născut în orașul Roman, din județul Neamț, la 1 octombrie 1988.

Despre Vero Căliman se știu mai puține lucruri decât despre Fetița Zurli, evident! Vero face parte din proiectul Gașca Zurli încă de la început, din 2010. Tot în același an, Vero Căliman a absolvit Facultatea de Arte, secția Actorie, la Universitatea Hyperion din București.

Ce vârstă are, de fapt, Fetița Zurli

Toți prichindeii sunt curioși să afle ce vârstă are, de fapt Fetița Zurli! Vero Căliman și-a sărbătorit ziua de naștere pe 1 octombrie. Atunci, toți prietenii ei, fie mai mici, fie mai mari, i-au transmis drăgălașei actrițe mesaje de „La mulți ani!”.

În semn de recunoștință, Vero Căliman a postat o poză alături de Gașca Zurli, însoțită de multe mulțumiri. Fetița Zurli a primit un buchet mare de flori. Nu a lipsit nici tortul, pe care l-a ținut  prietena cea mai bună a Fetiței Zurli, Vrăjimăturica,

Personajele din Gașca Zurli

Pe lângă Fetița Zurli, din Gașca Zurli mai fac parte și Băiețelul Zurli, Yuppi, Truli, Clopoțel și Zdrăngănel, Vrăjimăturica, Mulțumesc – super-eroul Zurli și Lulu – cel mai simpatic bucătar din lume, iar toți ascultă de Tanti prezentatoare – Mirela Retegan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: