Redactia.ro
Home » Monden » Ce vârstă are Puya. Rapperul este acum un familist convins

Ce vârstă are Puya. Rapperul este acum un familist convins

Ce vârstă are Puya. Rapperul este acum un familist convins

Toată țara îl știe pe Dragoş Grădescu/Puya. Acesta a devenit cunoscut ca membru al formației La Familia. De-a lungul anilor, artistul a avut succes, a iubit, iar acum este un familist convins.

Puya, familist convins

Puya e unul dintre cei mai vechi și cei mai cunoscuți rapperi de pe piața muzicală din România. Acesta se poate lăuda nu numai cu o carieră de peste 25 de ani, ci și cu o familie superbă. Acesta este căsătorit din 2011 și are trei fete cu Melinda, soția lui. Puya a preferat mereu să-și țină viața personală departe de ochii lumii, motiv pentru care nu a apărut cu soția sa la televizor aproape deloc.

Ce vârstă are Puya

Puya are acum 42 de ani. Cântărețul s-a cunoscut cu Melinda Grădescu în anul 2006, încă de pe vremea când Puya avea doar 17 ani. Împreună au trei copii. Primul lor copil, o fetiță pe nume Melisa, s-a născut în 2010. La scurt timp după nașterea fiicei lor, cei doi au decis să-și unească destinele.

Puya, prins drogat la volan

Rapperul Puya a rămas fără permis de conducere în aprilie, după ce poliţiştii de la Brigada Rutieră l-au prins drogat pe un scuter. Îl opriseră în centrul capitalei pentru un control de rutină și l-au testat. Rezultatul a fost pozitiv la cocaină, așa că i-au făcut și dosar penal. Puya a fost oprit de poliţie pe bulevardul Magheru din Capitală.

Artistul venea dinspre Universitate şi mergea pe un scuter către Piaţa Romană în momentul în care a fost oprit de un echipaj de la rutieră pentru un control de rutină. Agenţii i-au cerut iniţial actele la control, însă apoi au decis să îl testeze şi cu aparatul Drug Test. Rezultatul a ieşit pozitiv pentru cocaină.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: