Redactia.ro
Home » Coronavirus » Ce vede un pacient Covid-19 înainte să moară. Un medic ATI a făcut dezvăluirea sfâșietoare: “Sper să nu arate așa”

Ce vede un pacient Covid-19 înainte să moară. Un medic ATI a făcut dezvăluirea sfâșietoare: “Sper să nu arate așa”

Un medic ATI a dezvăluit ce vede un pacient Covid-19 înainte să moară. Doctorul a recreat ultimele clipe ale unui bolnav infectat cu Coronavirus, aflat pe patul de spital, în timp ce este intubat de urgență, din cauză că rămâne fără aer.

Într-un video postat pe Internet, medicul ATI a arătat ce vede ultima oară un pacient Covid-19 aflat pe patul de spital, în stare critică.

„Sper ca ultimele momente din viața ta să nu arate așa”, este mesajul cutremurător transmis de medicul ATI.

Ce vede un pacient Covid-19 înainte să moară

Kenneth Remy este medic ATI la Washington University Medical Center și video-ul său a devenit viral.

Pe imagini, se poate observa întocmai procedura medicală la care este supus un pacient cu Covid-19, când nu mai poate să respire. Doctorul manevrează laringoscopul, apoi tubul endotraheal, două instrumente esențiale pentru a intuba un pacient care nu mai poate respire.

Video-ul este filmat în așa fel încât oamenii să conștientizeze că asta vede orice pacient cu Covid-19, aflat pe patul de spital.

Mesajul său este de asemenea șocant:

„Sper ca ultimele momente din viața ta să nu arate așa. Pentru că doar atât vei vedea la sfârșitul vieții tale, dacă nu vom începe să purtăm măști când suntem în public, dacă nu practicăm distanțarea fizică, dacă nu ne spălăm frecvent pe mâini”, este explicația cutremurătoare a medicului ATI.

Imaginile și mesajul doctorului Remy sunt extrem de realiste.

„Pentru că, îți promit, asta vei vedea. Îți promit că asta vor vedea mama ta, tatăl tău, copiii tăi dacă ajung în stare gravă cu Covid. E un lucru serios”, mai spune medicul.

Apelul disperat al medicului de la ATI

Medicul de la ATI susține că până în prezent a avut peste 1.000  pacienți cu Covid-19, însă „prea mulți dintre ei mor”.

Decizia de a posta video-ul pe Internet a fost luată de medic după ce s-a înregistrat o nouă creștere a cazurilor de îmbolnăviri cu noul Coronavirus. Filmulețul a devenit rapid viral pe Internet.

„În ultima săptămână în care am fost în secția de terapie intensivă, am avut mai multe decese. Am fost forțat să sun la 11 străini, în toiul nopții, pentru a-i informa că persoana iubită tocmai a murit”, a spus medicul de la ATI, potrivit NBC News.

Statele Unite ale Americii, număr record de îmbolnăviri cu Covid-19

Statele Unite ale Americii au înregistrat în ultima vreme cifre uriașe privind numărul de îmbolnăviri cu Covid-19. Doar în primele trei săptămâni din noiembrie, trei milioane de americani s-au infectat cu noul Coronavirus.

Potrivit celor mai recente date de peste ocean, în ultimele zile spitalele au fost nevoite să acorde ajutor unui total de peste 83.000 de pacienți cu Covid-19 într-o singură zi.

Până în prezent, peste 12 milioane de americani s-au infectat cu noul Coronavirus. Mai bine de 256.000 de oameni au murit după ce s-au luptat cu temutul virus.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: