Redactia.ro
Home » Știri » Ce voia să obțină agresorul din Onești care a ucis doi muncitori. Momente dramatice, surprinse în imagini

Ce voia să obțină agresorul din Onești care a ucis doi muncitori. Momente dramatice, surprinse în imagini

GALERIE FOTO (5) Ce voia să obțină agresorul din Onești de la cei doi muncitori

Ce voia să obțină agresorul din Onești care a ucis doi muncitori. Bărbatul care a sechestrat doi muncitori într-un apartament din Onești, se află internat la spital după ce a fost împușcat de polițiști. Din păcate, nemulțumirea bărbatului pe care o avea împotriva autorităților a ucis două persoane nevinovate.

Ce voia să obțină agresorul din Onești care a ucis doi muncitori. Momente dramatice, surprinse în imagini

Ce voia să obțină agresorul din Onești care a ucis doi muncitori. Tragedia de la Onești a șocat întreaga Românie. Cei doi muncitori care au mers într-un apartament din Onești pentru a se ocupa de electricitatea acestuia, au fost uciși cu sânge rece de către fostul proprietar al imobilului. Gheorghe Moroșan a pierdut apartamentul în urmă cu mai bine de 10 ani în favoarea companiei unde lucrau cei doi bărbați, dar nu s-a obișnuit niciodată cu ideea că în apartamentul ar putea locui altcineva.

Așadar, sâmbătă seara, bărbatul a fost anunțat de un vecin că doi bărbați se află în fosta sa locuință. Ajuns la fața locului, bărbatul i-a amenințat cu un cuțit pe cei doi electricieni, unul de 38 de ani, altul de 55 de ani. Agresorul i-a sechestrat pe cei doi, după care a sunat la poliție să spună că îi ține pe cei doi sechestrați, sub amenințarea unui cuțit. Bărbatul ar fi negociat cu polițiștii recuperarea fostului său apartament,  după care a ieșit pe balcon, cu victimele lângă el și fluturând un cuțit, cerându-le autorităților să plece. Timp de 4 ore, autoritățile au încercat să-l convingă pe agresor să elibereze ostaticii.

Din păcate, bărbatul și-a dus la bun sfârșit planul, omorându-i pe cei doi. Furia bărbatului a fost dezlănțuită asupra celor doi bărbați, care au fost uciși cu sânge rece. Între timp, soția agresorului a fost reținută pentru complicitate, iar autoritățile au găsit la ea în poșetă mai multe coliere din plastic, asemănătoare cu cele pe care agresorul le-a folosit pentru a-i lega pe ostatici.

Agresorul a amenințat în nenumărate rânduri că își va face dreptate

Gheorghe Moroșan, în vârstă de 68 de ani care i-a ucis pe cei doi muncitori din Oneși, a promis de multe timp că își va face dreptate cu arma. Bărbatul a postat mai multe clipuri video pe rețelele de socializare în care și-a spus povestea. Într-un filmuleț postat pe Facebook, agresorul spune că este nemulțumit de răspunsurile primite de la autorități. Acesta era nemulțumit că soția sa a fost găsită vinovată de un furt de la Combinatul Chimcomplex Borzești, care a dus la pierderea apartamentului celor doi. ”Familia mea a fost amenințată cu armă de foc! Dacă nu se lămurește această situație, cu armă de foc voi face și eu dreptate! Să nu vă fie de glumă! Eu nu glumesc! Asta am vrut să vă spun! Dacă vreți, luați măsuri! Dacă nu, o să le luați mai târziu!”, spunea agresorul intr-un mesaj.

Pentru că nu a suportat ideea că a rămas fără locuință, bărbatul obișnuia să vină des să-și viziteze apartamentul, iar când i-a văzut pe cei doi, a răbufnit. Se pare că nemulțumirea sa față de autorități, l-au determinat pe acesta să ucidă două persoane nevinovate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: