Redactia.ro
Home » Monden » Ce vrea Ioana Năstase în schimbul împăcării cu fostul tenismen? La ce este nevoit să renunțe sportivul

Ce vrea Ioana Năstase în schimbul împăcării cu fostul tenismen? La ce este nevoit să renunțe sportivul

Ilie și Ioana Năstase au intrat în atenția presei, în urma scandalului care a izbucnit în urmă cu câteva zile, în care fostul tenismen este acuzat că și-ar fi agresat soția. Ioana vine cu noi condiții pentru o posibilă împăcare cu fostul tenismen. La ce trebuie să renunțe marele sportiv pentru a-și recupera soția?

 

Ce vrea Ioana Năstase în schimbul împăcării cu fostul tenismen

Ioana și Ilie Năstase nu terc prin cea mai bună perioadă a relației lor. Fostul tenismen a fost acuzat de actuala soție că ar fi agresat-o. Speriată, actuala soție a marelui sportiv a sunat la 112, susținând că a reușit să scape cu greu din mâinile fostui soț.

Noi dezvăluiri ies acum la iveală din scandalul momentului. Ioana Năstase este de părere că iubirea față de o persoană nu poate fi dovedită doar prin cadouri scumpe, ci și prin respect. Mai mult, vedeta  ar da orice ca să poată schimba cel mai mare defect al fostului tenismen și anume gelozia. Astfel, Ioana îi cere actualului soț să scape de gelozie.

”În postura de amantă eu nu prea stau. Fără regrete. Ilie mi-a oferit un cadou, o mașină de 250.000 de euro. O mare bucurie a fost. Nu cred ca e suficient să dovedești iubirea cuiva oferind cadouri. Simt că mă iubește în momentele în care vine să mă împace. Dacă aș avea o baghetă magică, aș vrea să pot schimba gelozia lui Ilie. Eu consider că sunt ok, știu ce trebuie să fac. Având experiență cu o căsnicie de 20 de ani, știu cum să procedez”,  a declarat Ioana Năstase în cadrul unei emisiuni TV.

Mai mult, actuala soție a lui Ilie Năstase a declarat că nu își explică ncii până acum cum au ajuns în această situație. Totul mergea perfect în relația lor și nimic nu părea să îi afecteze. Bruneta se gândește acum dacă să îi mai dea sau nu o șansă fostului tenismen.

”Femeile să nu accepte agresiunea fizică. Nu știu de ce s-a ajuns aici, nici acum nu realizez ce s-a întâmplat. Eram foarte relaxată. Nu pot să spun că nu sunt dispusă să trec peste asta, peste episodul cu Ilie. Mă mai gândesc. Regret că am sunat la 112. Nu am depus plângere și nu aveam de gând. Eu știu mai bine ce a fost acolo și am considerat că așa e mai bine pentru mine. Tot ce îmi doresc este liniște”, a mai spus Iona Năstase.

Ioana Năstase a continuat seria dezvăluirilor șocante cu privire la bătaia pe care a primit-od e la Ilie Năstase, deși marele sportiv a negat acuzațiile care i se aduc.

O ploaie de palme! Folosesc aceşti termeni ca să păstrez cât de cât decenţa. Nu mi s-a întâmplat aşa ceva în viaţa mea. Pentru că nu ştiam dacă mai ies vie, am chemat poliţia. Am ieşit pe uşă, m-am urcat în maşină şi am plecat direct spre Constanţa. Eu nu i-am dat lui nici un motiv pentru acest comportament, însă pot să spun că este un om extrem de influenţat. Tind spre divorţ. Voi vedea perioada următoare ce voi face clar.”, a declarat Ioana Năstase, în urmă cu câteva zile.

 

Ioana și Ilie Năstase nu s-au împăcat

Ioana Năstase a mărturisit pentru Antena sTras că este singură, momentan. Soția fostului tenismen a fosts urprinsă în timp ce mergea acasă la soțul ei. Cu toate acestea, bruneta a mărturisit că a mers doar pentru a-și lua câteva haine, dar a avut timp și pentru o fotografie.

”Acea inimioară, acel pupic l-am pus pentru apropiaţii sufletului meu. Fotografia este făcută la Ilie Năstase acasă, asta deoarece m-am dus să îmi iau nişte haine. Mai am două blăniţe la el. Nu m-am gândit că această fotografie va stârni atâtea reacţii. Era un pic de soare afară şi m-am dus în dreptul geamului şi mi-am făcut acea fotografie. Momentan nu mă gândesc la o împăcare.”, a mai spus actuala soție a lui Ilie Năstase.

Ioana a subliniat că în prezent locuiește în locuința sa din Constanța, chiar dacă Ilie insistă să se împace cu el.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: