Redactia.ro
Home » Știri » Ce vrea să facă Oana Moșneagu cu rochia de mireasă și buchetul de mireasă. Nu-ti trecea prin cap așa ceva

Ce vrea să facă Oana Moșneagu cu rochia de mireasă și buchetul de mireasă. Nu-ti trecea prin cap așa ceva

După ce în luna aprilie au devenit oficial soț și soție, Oana Moșneagu și Vlad Gherman au celebrat căsătoria religioasă la începutul lunii iunie. Pe 2 iunie, cei doi și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, organizând o nuntă de poveste. Evenimentul, denumit simbolic „Visul unei nopți de vară” după celebra piesă de William Shakespeare, a avut loc într-un decor romantic, specific sezonului estival.

Nunta de vis a Oanei și lui Vlad

Decorul a fost desprins parcă din tablourile pictorilor ce surprind frumusețea verii, mesele fiind accesorizate cu aranjamente florale în nuanțe pastelate și detalii solare. Atmosfera a fost una de basm, iar mirii au completat perfect acest peisaj idilic prin ținutele lor alese cu multă atenție.

Pentru acest eveniment special, Oana Moșneagu nu s-a putut decide asupra unei singure rochii de mireasă, astfel că a optat pentru două ținute spectaculoase. Într-un interviu acordat recent, actrița a mărturisit că nu are de gând să renunțe prea curând la aceste rochii, dar nici la buchetul de mireasă. Acestea vor ocupa un loc de cinste în locuința ei.

Ce vrea să facă cu rochia de mireasă

Oana a dezvăluit că intenționează să transforme a doua rochie de mireasă, cea pe care a purtat-o la petrecere. Actrița își dorește să vopsească rochia, care este confecționată din mătase naturală și are un corset, pentru a o putea purta la alte evenimente viitoare. „Îmi place extrem de mult cum se simte pe corp și câtă lejeritate în mișcare îmi oferă, așa că aș vrea să o mai port, dacă am ocazia, la vreun eveniment. Dacă reușesc să găsesc o vopsitorie potrivită, o să mă vedeți purtând-o pe albastru, cel mai probabil”, a spus Oana Moșneagu.

Accesoriile purtate de Oana în ziua nunții vor fi, de asemenea, păstrate cu grijă. Actrița a menționat că acestea au un loc special într-o cutiuță și că le va mai purta cu siguranță la alte ocazii, mai ales că prima rochie de mireasă a fost accesorizată cu perle.

Cum va păstra buchetul de mireasă

Pentru a păstra vie amintirea buchetului de mireasă, Oana a avut o idee inedită. Atât buchetul ei, cât și cel al nașei vor fi transformate în tablouri personalizate, cu flori uscate, înrămate de un artist. „Buchetul meu va fi împărțit în două, pentru mine și domnișoara de onoare care a prins buchetul în noaptea nunții. Abia așteptăm să vedem cum va arăta!”, a spus Oana Moșneagu pentru Viva.ro.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman au avut parte de o nuntă de poveste, marcând acest eveniment important din viața lor prin momente pline de emoție și detalii atent alese. Transformarea rochiei de mireasă și păstrarea buchetului sub formă de tablou sunt doar câteva dintre modurile prin care Oana își dorește să păstreze vie amintirea celei mai frumoase zile din viața ei.

După nunta lor de poveste, Vlad și Oana se bucură de viața de cuplu și își continuă carierele de succes în lumea actoriei. Cu toate că fiecare are o perspectivă ușor diferită asupra schimbărilor aduse de căsătorie, ambii sunt de acord că relația lor a devenit mai puternică și mai unită.

Cei doi actori își păstrează, de asemenea, o viață personală activă și se bucură de susținerea fanilor și a familiei. Pentru viitor, Vlad și Oana planifică să se concentreze atât pe proiectele lor profesionale, cât și pe consolidarea relației lor. În ciuda diferențelor de percepție, comunicarea deschisă și respectul reciproc par să fie cheia succesului lor ca cuplu.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: