Redactia.ro
Home » Monden » Ce vrea să facă Speak ca să rămână bogat pe viață? Artistul a descoperit cheia succesului

Ce vrea să facă Speak ca să rămână bogat pe viață? Artistul a descoperit cheia succesului

Speak a dezvăluit ce vrea să facă pentru a rămâne bogat toată viața! Se pare că artistul a descoperit cheia succesului, cel puțin din punctul lui de vedere.

Ca un adevărat speaker motivațional pe probleme financiare, Speak le-a mărturisit fanilor săi cum pot cheltui banii astfel încât să nu aibă surpriza neplăcută de a rămâne cu ochii în soare și buzunare goale.

Totodată, artistul le-a mărturisit internauților ce vrea să facă Speak ca să rămână bogat pe viață. Nu trebuie să vă speriați, nu e nimic illegal sau imoral.

Și cum pe Speak toată lumea l-a cunoscut când era doar “o tânără speranță” printre artiștii care deja cunoscuseră succesul, acum s-a hotărât să dea sfaturi cum să ții bine de bani, mai ales că a ajuns printre cei mai bine cotați oameni de muzică.

Ce vrea să facă Speak ca să rămână bogat pe viață

Așa se face că a ajuns la un nivel la care are, cel mai probabil, cam tot ce își dorește, iar acum Speak a mărturisit pe rețelele de socializare că secretul succesului său în ceea ce privește banii.

Artistul susține că nu e adeptul lucrurilor foarte scumpe. Iubitul Ștefaniei a fost tot timpul un om practic și a preferat să facă investiții mari în carieră și proiecte ce îi aduc beneficii în timp, decât să cheltuie sume mari pe haine de la branduri scumpe.

„Cumpără ceva scump, o să pari bogat. Cumpără ceva ieftin și o să rămâi bogat, în opinia mea.”, a scris Speak pe Instagram.

Cu toate acestea, se știe că Speak este fan al brand-urilor sport nu cele mai ieftine, ale căror haine adoră să le îmbrace.

Speak, șocat de cât a dat iubita lui pe un fier de călcat

Însă când vine vorba despre lucrurile pe care le cumpără iubita lui Ștefania, Speak spune că nu este tot timpul de acord.

Având în vedere că cei doi s-au mutat de curând în casă nouă și mai ales că acum sunt logodiți, deci formează o familie, sunt preocupați acum de cumpărăturile casnice.

Cheltuielile făcute de iubita Ștefania pe electrocasnice l-ar scos din minți pe cântăreț.

Acesta le-a povestit fanilor de pe rețelele de socializare cum iubita lui a dat nici mai mult, nici mai puțin de 1.800 de lei pe un fier de călcat, unul dintre cele mai performante din magazine.

Cu toate că Ștefania a avut toate argumentele pentru investiția făcută, Speak a rămas șocat de câți bani a dat iubita lui pe un singur obiect pentru casă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: