Redactia.ro
Home » Știri » Ce zodie este, de fapt, Mihai Voropchievici. Semnul zodiacal sub care s-a născut astrologul de la Antena 3

Ce zodie este, de fapt, Mihai Voropchievici. Semnul zodiacal sub care s-a născut astrologul de la Antena 3

Mihai Voropchievici este numerolog și invitat permanent în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse de la Antena 3, împreună cu Lidia Fecioru. Mulți îl consideră cel mai cunoscut numerolog din România. Mihai Voropchievici face previziuni în fiecare săptămână. A studiat astrologie, numerologie, dar și chiromanție și cartomanție. Horoscop Rune este rubrica ce i-a adus faima.

Mihai Voropchievici, prezentatorul emisiunii Adevăruri Ascunse de la Antena 3

Mihai Voropchievici este un numerlog celebru din România. A devenit cunoscut datorită runelor sale. Acum acum are o emisiune săptămânală, la Antena 3, numită Adevăruri ascunse. Numerologul are trei copii și este căsătorit. Este un om cu credință în Dumnezeu, așa cum a declarat de mai multe ori.

„Eu cred în Dumnezeu! Eu nu contest credința. Ceea ce contest sunt poate preoții. Sunt unii preoți cu har, alții… de dar. Pe aceștia din urmă îi contest…”, a spus acesta, potrivit playech.ro

Ce zodie e Mihai Voropchievici

Mihai Voropchievici s-a născut pe 14 decembrie și are 69 de ani. El este zodia săgetător. Numerologul spune că are o singură superstiție, potrivit sursei menționate. Aceea este legată de piciorul pe care îl pune în pământ când se trezește. Mihai Voropchievici are mereu grijă ca primul picior care atinge pământul dimineața să fie dreptul.

Celebrul numerolog a scris și o carte intitulată Numerele, zodiile și sănătatea. El a descris în cartea lui felul în care numărul zilei de naștere influențează fiecare om. Este vorba despre numărul psihic din viața fiecăruia.

Mihai Voropchievici a prezis evenimentele nefericite din 2020

Mihai Voropchievici a prezis, în urmă cu mai mult timp că în 2020 se vor întâmpla evenimente nefericite la nivel global și că multe guverne ale lumii vor lua decizii importante.

„Anul 2020 este un an universal patru și aduce austeritate, măcar în prima parte a anului. Situația se va schimba abia la începutul verii! Recompensele le primim din a doua jumătate a anului. 2020 este un an de temelie pentru următorii cinci ani. Roadele anului 2020 se culeg abia în 2025. În 2020 trebuie să fiți atenți la job, sănătate și relaționare”, declara el la momentul acela.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: