Redactia.ro
Home » TV » Ce zodie este Neti Sandu. Semnul zodiacal sub care s-a născut vedeta Pro TV

Ce zodie este Neti Sandu. Semnul zodiacal sub care s-a născut vedeta Pro TV

Toată lumea o știe pe pentru rubrica de horoscop pe care o prezintă de foarte multă vreme la Știrile Pro TV! Însă toată lumea se întreabă ce zodie este Neti Sandu. Iată lucrul mai puțin știut una dintre prezentatorii simbol ai Pro TV.

Neti Sandu a devenit cunoscută de către toți românii fiind prezentatoarea horoscopului de la matinalul de la Pro TV. Ea e neschimbată de la primele sale apariții TV, care au fost în urmă cu peste două decenii.

Prezentatoarea are aceeași coafură despre care foarte mulți români cred că este doar o perucă! Vedeta Pro TV a explicat în nenumărate rânduri că se coafează special pentru a avea look-ul cu care a devenit celebră, deoarece părul ei care este natural, nu stă aranjat.

Ce zodie este Neti Sandu. Semnul zodiacal sub care s-a născut vedeta Pro TV

Însă toată lumea se întreabă ce zodie este Neti Sandu, cea care prezintă horoscopul matinalului Pro TV. Foarte puțini știu că în buletinul lui Neti Sandu este trecută o altă zi de naștere decât cea reală!

Într-un interviu acordat pentru Adevărul, Neti Sandu a dezvăluit că potrivit cărții de identitate aceasta s-ar fi născut pe data de 24 noiembrie 1958, dar în realitate ea s-a născut pe 25 noiembrie.Așadar, vedeta care anul acesta va împlini frumoasa vârstă de 63 de ani, s-a născut cu o zi mai târziu decât cea care este trecută în buletin. Oricum ar fi, se pare că zodia în care se află acesta, este cea a scorpionului.

„De fapt, m-am născut pe 25 noiembrie, dar în buletin e trecută data de 24”.

Așadar, Neti Sandu este în zodiac Săgetător, potrivit datelor astrologice, după cum reiese după data nașterii.

Neti Sandu, căsătorită la 24 de ani

Despre Neti Sandu se mai știe și că ar fi avut o relație de lungă durată care s-a încheiat când acesta a intrat în televiziune. Prezentatoarea horoscopului de la Pro TV a fost și căsătorită pe când avea vârsta de 24 de ani. Însă căsnicia nu a durat mult. Neti Sandu a divorțatnumai după doi ani.

Vedeta a mai mărturisit și că și-ar fi dorit să aibă copii, dar se pare că nu a fost să fie pentru ea.

„A fost destul de constructivă relaţia, dar eram prea mici şi nu înţelegeam nimic, ne jucam. Îmi plăcea că era imprevizibil.” după cum afirma vedeta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: