Redactia.ro
Home » Monden » Cea mai bogată artistă, cumpărături la supermarket cu căruciorul. Miliardara și-a așteptat liniștită rândul la coadă. FOTO

Cea mai bogată artistă, cumpărături la supermarket cu căruciorul. Miliardara și-a așteptat liniștită rândul la coadă. FOTO

GALERIE FOTO (5)

Face parte din cei mai bogați oameni ai lumii, însă nu o sperie activitățile de zi cu zi. Diva ajunsă recent în topul miliardarilor, cântăreaţa a fost surprinsă la cumpărături, cu căruciorul prin supermarket.

Chiar la începutul acestei luni, a fost desemnată cea mai bogată artistă din lume, cu fabuloasa sumă de 1,7 miliarde de dolari în conturi, potrivit Forbes. Totodată, este a doua cea mai bogată femeie din showbiz, după Oprah Winfrey, care are o avere de 2,7 miliarde de dolari.

Este vorba de nimeni alta decât Rihanna. Și deși poate să își permit orice, iată că diva nu se ferește de lucrurile de zi cu zi. A fost surprinsă de paparazzi la cumpărături, împingând căruciorul prin supermarket, ca oricare om de rând.

Rihanna, la cumpărături în supermarket

Dacă recent a fost surprinsă la coadă pentru pizza feliată, vedeta a fost văzută la supermarket, noaptea târziu, într-un magazin din Manhattan. Diva și-a ales singură produsele, pe care tot singură le-a pus în plase. Se pare că nici cozile nu o sperie pe Riri, care și-a așteptat liniștită rândul să își achite cumpărăturile.

Puțini au reușit să o observe pe celebra Rihanna la cumpărături, întrucât a purtat și mască neagră, și ochelari, dar şi şapcă. Cu toate acestea, nu a ieșit din casă fără o ținută demnă de o diva.

Rihanna a ales o pereche de jeanşi Gucci, la care a accesorizat o curea Chanel. În partea de sus, a ales dingarderobă un taior cambrat, pe care l-a purtat cu o bustieră neagră la vedere. Ca accesorii, a ales un lanț cu perle, însă ținuta nu ar fi fost deloc completă fără un lanţ bling, care a devenit caracteristic stilului personal al artistei.

Rihanna, în topul miliardarilor

Robyn Fenty, pe care lumea întreagă o știe drept Rihanna, și-a lansat compania de produse cosmetic Fenty Beauty în 2017. Afacerea pe care artista a creat-o pentru “femeile de pretutindeni” a propulsat-o pe artistă în topul miliardarilor.

Și chiar dacă tot mapamondul o știe pentru hiturile ei, iată că nu muzica a făcut-o pe artistă atât de bogată! Cea mai mare parte din averea cântăreței, mai exact 1,4 mld dolari, provine din afacerea Fenty Beauty, din care artista deţine 50%. Alte milioane de dolari au intrat din acţiunile sale la compania de lenjerie Savage X Fenty, mai exact 270 mil. Dolari.

Rihanna are 33 de ani, s-a născut în Barbados şi a cucerit rapid publicul din toată lumea cu vocea ei inconfundabilă. Este însă o artistă completă, mai ales că a cochetat și cu industria filmului.
Cântăreața e acum într-o relaţie cu rapperul american A$AP Rocky. Recent, artistul a declarat că îl încântă ideea de a avea un copil cu Rihanna pe viitor. Tototdată, acesta a mai spus că e fericit într-o relaţie monogamă, potrivit GQ magazine.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: