Redactia.ro
Home » Știri » Cea mai ciudată mireasă din lume! Încălțările i-au lăsat cu gura căscată pe invitați

Cea mai ciudată mireasă din lume! Încălțările i-au lăsat cu gura căscată pe invitați

GALERIE FOTO (2) Cea mai ciudată mireasă! Încălțările i-au lăsat cu gura căscată pe invitați

Nunta este unul dintre cele mai importante evenimente din viața unui om, pe care fiecare îl marchează cum știe mai bine. Doi miri au avut parte de o petrecere pe cinste, pe care nu vor uita niciodată. Cu siguranță a fost un episod memorabil și pentru invitații care au avut un șoc când au văzut în ce este încălțată mireasa.

Cum a apărut încălțată mireasa la nunta ei

O mireasă a reușit să atragă atenția tuturor invitaților cu ținuta ei. Deși nu și-ar fi dorit să iasă în evidență și să provoace controverse, încălțările ei au fost ținta tuturor celor prezenți la marele evenimente. A optat pentru ceva care nu se potrivește deloc unei mirese, dar pentru ea nu a contat părerea nimănui.

Ziua nunții este extrem de obositoare pentru miri, dar mai ales pentru soție, care este în centrul atenției. Rochia nu este cea mai comodă, ci una extrem de grea, încărcată cu detalii, iar pantofii sunt pe măsură. O mireasă a ajuns virală pe rețelele de socializare, după ce a ales să poarte un tip de încălțăminte deloc potrivit unui asemenea eveniment.

Mai exact, a dat deoparte sandalele cu toc cui și a optat pentru o pereche de papuci personalizați, cu diamante. Pe ei era inscripționat numele miresei, precum și cel dobândit în urma căsătoriei, dar și multe alte detalii elegante.

Domnișoarele de onoare nu s-au lăsat mai prejos

Domnișoarele de onoare au ținut și ele pasul cu mireasa și nu s-au dat înlături de la acest trend lansat de proaspăta soție. Au primit același tip de papuci atât ele, cât și iubiții lor, care au fost de-a dreptul încântați de ideea de a sta relaxați în ziua cea mare.

Au ținut neapărat să imortalizeze momentul și să urce imaginea pe rețelele de socializare. Papucii au atras o mulțime de controverse, pe motiv că această modă este „lipsită de clasă” și oarecum „scârboasă”, dar și multe aprecieri. Unii internauți au înțeles alegea miresei și au precizat că știu cât e de greu să porți tocuri.

„Aspectul nu este neplăcut și, să recunoaștem, să dansezi pe tocuri este dureros și provocator”.

„Trebuie să ne simțim confortabil pentru a ne bucura de o zi atât de minunată și importantă”, au fost câteva dintre comentarii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: