Redactia.ro
Home » Știri » Cea mai frumoasă consilieră vine de la Botoşani şi are doar 23 de ani. Francesca este o adevărată bombă sexy

Cea mai frumoasă consilieră vine de la Botoşani şi are doar 23 de ani. Francesca este o adevărată bombă sexy

Francesca

Francesca Șoltuzu este poate cel mai tânăr consilier din România, căci la vârsta de doar 23 de ani, ea a reușit să obțină acest post în primăria din Botoșani.

Cine este Francesca Șoltuzu, tânără devenită consilier la 23 de ani

Francesca Șoltuzu este acum consilier la primăria din Botoșani. Aceasta este susținută de Partidul Pro România, în ciuda vârstei sale.

Francesca Șoltuzu a absolvit Facultatea de Litere și Științe ale Comunicării din Suceava, iar apoi a continuat studiile și a început și un masterat, numit Literatura Română în Context European, la aceeași instituție de învățământ. Aceasta nu a finalizat încă studiile, astfel că în curând va trebui să își susțină lucrarea de disertație. Totodată, ea studiază și un master la Studii Administrative Europene la Facultatea de Administrație Publică, SNSPA București.

„Îl cunosc pe dl viceprimar Liviu Toma de mult timp, iar împreună am desfășurat o activitate colaborativă de bun augur. Sunt o fire comunicativă, mă adaptez ușor la schimbări, flexibilă în gândire și dornică de a acumula noi cunoștinte. Doresc să menționez și faptul că, partidul din care fac parte, Pro România, a avut mereu încredere în mine și mi-a oferit sprijin ori de câte ori am avut nevoie. Colectivul este unit, membrii se ajută între ei, iar ceea ce am apreciat cel mai mult este faptul că acest partid susține tinerii și ideile acestora”, a spus Francesca Șoltuzu, potrivit botosaneanul.ro.

Francesca Șoltuzu este numele primit de aceasta după căsătorie, pentru că înainte pe aceasta o chema Hîrjoabă. În 2018, ea și-a unit destinul cu partenerul ei de viață, primind și numele lui.

Alegeri parlamentare 2020. Cum se vor desfășura în pandemie

În curând, românii vor merge din nou la vot, de această dată pentru a alege senatorii și deputații pe care îi vor în Parlament. Alegerile parlamentare vor avea loc pe 6 decembrie, în condiții speciale, având în vedere că suntem în plină pandemie de coronavirus.

Înainte de a merge la urne, românilor li se va lua temperatura, iar aceștia trebuie să respecte o distanță fizică de cel puțin un metru față de ceilalți. Nu se poate să fie mai mult de cinci alegători în același timp.

Cum vor fi identificați oamenii? Autoritățile au transmis că, „alegătorul va fi instruit să poziţioneze actul de identitate sau documentul de identitate în suportul terminalului informatic, pentru preluarea datelor de identificare în Sistemul informatic de monitorizare a prezenţei la vot şi de prevenire a votului ilegal (SIMPV). Dacă acest lucru nu este posibil, operatorul de calculator va realiza această procedură după care îşi va dezinfecta mâinile prin aplicarea unei soluţii dezinfectante pe bază de alcool sau va schimba mănuşile.”

Totodată, cum toată lumea trebuie să poarte masca de protecție, iar pentru identificare este nevoie să se vadă fața persoanei respective, iată cum se va face identificare la votul din 6 decembrie: „alegătorul va fi instruit să îşi îndepărteze pentru scurt timp masca spre a fi identificat, la o distanţă de minimum 1,5 m faţă de operatorul de calculator şi membrii biroului electoral al secţiei de votare, iar după identificare, alegătorul îşi va repoziţiona masca acoperind nasul şi gura”, au transmis autorităţile.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini