Redactia.ro
Home » Horoscop » Cea mai ghinionistă zodie a lunii aprilie. Nimic din ce-și propun nu le reușește și vor vărsa lacrimi amare

Cea mai ghinionistă zodie a lunii aprilie. Nimic din ce-și propun nu le reușește și vor vărsa lacrimi amare

3 zodii care își „culeg lacrimile în palmă” la sfârșitul lunii! Ei încep toamna cu melancolie în suflet

Dacă Peștii, Scorpionii, Capricornii vor fi lipsiți de griji în luna aprilie, iată că situația este complet diferită în cazul unui alt nativ din zodiac. Nativii Săgetător vor fi urmăriți de ghinion și parcă nimic din ce își vor propune nu vor reuși să ducă la capăt.

Cea mai ghinionistă zodie a lunii aprilie

Persoanele care s-au născut sub semnnul Săgetătorului vor avea mult de suferit în luna aprilie. De la începutul anului au tot încercat să-și găsească echilibrul însă nu au avut sorți de izbândă, iar șansele ca situația să se schimbe în luna aprilie sunt unele destul de mici.

Săgetătorul va fi urmărit de probleme la locul de muncă, acolo unde primește acuzații pe nedrept și se vede nevoit să ofere explicații care, din păcate, nu vor fi ascultate de către superiori. Vor trebui să muncească din greu pentru a obține iertarea și a dovedi că sunt de încredere. În plus, nici sectorul financiar nue ste favorizat întrucât vor apărea cheltuieli neașteptate.

Astrele nu le surâd nici atunci când vine vorba despre sfera personală. Nativii Săgetător aflați într-o relație vor intra frecvent în conflicte cu partenerul de cuplu, iar disputele vor lua naștere de la cele mai banale chestiuni. Sunt sfătuiți să abordeze situația cu calm și să nu ia decizii definitive pe baza unor izbucniri temporare.

Nativii Săgetător sunt urmăriți de ghinion în luna aprilie

Nativii Săgetători care sunt singuri nu vor avea șansa să întâlnească o persoană specială cu care să rezoneze și să fie pe aceeași lungime de undă. Luna aprilie se anunță una plină de provocări pentru nativii Săgetător, însă nu este cazul să dispere.

Cu răbdare, calmitate și diplomație vor reuși să treacă cu bine peste toate obstacolele pe care viața le scoate în calea lor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: