Redactia.ro
Home » Știri » Cea mai îngustă casă din Londra, pusă la vânzare cu 1 milion de euro. Cum explică proprietarul prețul

Cea mai îngustă casă din Londra, pusă la vânzare cu 1 milion de euro. Cum explică proprietarul prețul

Cea mai îngustă casă din Londra are 1, 7 metri lățime și a fost pusă la vânzare cu un 1 milion de euro. Deși prețul pare unul colosal având în vedere această dimensiune, proprietarul locuinței are o explicație.

Cea mai îngustă casă din Londra, pusă la vânzare cu 1 milion de euro. Cum explică proprietarul prețul

Cea mai îngustă locuință din Londra, de doar 1, 7 metri lățime este scoasă la vânzare. Casa, situată între un salon de coafură și unul medical, se întinde pe cinci etaje și costă 1 milion de euro. Mulți doritori au rămas uimiți de preț având în vedere dimensiunea, dar propietarul vine cu o explicație, informează știrileprotvr.ro

Locuința se află în cartierul Shepherd’s Bush și a fost cândva, magazin cu pălării în stil victorian. La etajele superioare se depozitau mărfurile și, totodată, în unele se putea locui. Casa are păstrată de la acea vreme o mică vitrină, cu o lampă în formă de pălărie.

De ce costă 1 milion de euro locuința

David Myers, director de vânzări al agenţiei care se ocupă de proprietate, vine cu o explicație. Casa are însemnătate istorică. Ea a fost construită între secolul XIX și XX și constituie “o parte unică din istoria Londrei. Este un pic din magia Londrei”, a declarat el pentru AFP.

Având în vedere că face parte din istoria Londrei, casa nu este pentru oricine de vânzare. David Myers precizează că este mai degrabă destinată “unui cuplu tânăr sau unei singure persoane, care va şti să-i vadă frumuseţea”. Și, pentru că are anumite caracteristici fine, se adresează și cumpărătorilor “boemi”, a mai clarificat directorul de vânzări.

Este singura casă din Londra de 1, 7 metri lățime

Această casă este unica din capitala Angliei care are 1,7 metri lățime.

“Nu mai există o altă casă în Londra care să aibă 1,7 metri lăţime. Există alte case cu cinci etaje, dar niciuna nu are un astfel de spaţiu unic, o astfel de individualitate. Foştii proprietari şi-au lăsat aici propria amprentă”.

De obicei, o casă în Londra valorează în medie nu mai mult de 256.000 de lire sterline (292.000 euro). Dar în cazul de față, lucrurile stau diferit și pentru că este acces mai rapid către ”inima Londrei.”

“Este mai scump pentru că are tot ce-i trebuie. Dintr-un loc precum Shepherd’s Bush, puteţi ajunge în inima Londrei în 10, 15 minute”, a mai explicat agentul imobiliar.

Cel mai mic loc din casa de 1 milion de euro este bucătări. De aici, se ajunge într-o zonă unde se poate lua masa și care este dublă față de bucătărie. În spate, se află uşile de la terasă care se deschid către o grădină de 2,5 metri lăţime. La parter, unde s-a aflat magazinul victorian, acum este intrarea și are aceeași lățime cu primul etaj. De altfel, poți vedea acoperișule din vestul Londrei, de la o terasă care se află între o cameră şi un birou. La al doilea etaj, se află baia și dușul, iar la al treilea este camera principală. Aici poți ajunge printr-o trapă ascunsă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: