Redactia.ro
Home » TV » Imagini din noua casă a Adelei Popescu: Bucătăria este lux și a stârnit numeroase reacții pe Internet

Imagini din noua casă a Adelei Popescu: Bucătăria este lux și a stârnit numeroase reacții pe Internet

GALERIE FOTO (5)

Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au întors din Maldive, acolo unde au fost însoțiți de cei doi băieți ai lor dar și de familia Laurei Cosoi. Cei doi soți se bcuură acum de liniștea noului cămin. Adela Popescu a postat pe pagina de Instagram mai multe imagini cu noua lor casă și a mărturisit că bucătăria este piesa de rezistență. 

Imagini din noua casă a Adelei Popescu

Adela Popescu s-a mutat în casă nouă Vedeta de la PRO TV este însărcinată în 17 săptămâni și va avea tot un băiețel, motiv pentru care au decis că au nevoie de un spațiu mai mare. Mutarea a avut loc în Ajunul Crăciunului, dar vedeta a ezitat să arate prea multe cu noul cămin, în acele momente. Însă, Adela Popescua  decis să le arate fanilor primele imagini cu noua sa casă, mărturisind că bucătăria este piesa de rezistență a întregului spațiu.

Dragii mei, știu că am fost destul de zgârciți cu imagini din nouă noastră căsucă, dar știți cum e, am așteptat să punem la punct toate detaliile. Până așezăm și tablourile pe pereți, va arătăm bucătăria. E bijuteria casei, așa considerăm. Nu am făcut rabat de la nimic, mai ales că petrecem mult timp în ea și din experiența de până acum știm că electrocasnicele trebuie să fie de cea mai bună calitate”a scris Adela Popescu pe pagina sa de Instagram.

Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară, fiind destul de diverse.

Mai mult, fanii au rămas impresionați de bucătărie și de modul în care este aranjată. Dacă unii au considerat-o prea ,,sobră„, alții au fost de părere că este o bucătărie rafinată.

E prea sobru, părerea mea. Vouă să vă placă”, „Nu prea seamănă a bucătărie. Impersonală, zic”, „Foarte aerisită! Foarte frumoasă!”, Modernă, rece, mult prea cubică, nu are deloc un aer primitor și nu lasă impresia de cămin cu 2 copii mici, dar gusturile nu se discută”, „Nu mai e nimic de adăugat. Ochii mei sunt încântați peste măsura de rafinamentul din bucătăria voastră„, au fost doar câteva dintre reacțiile fanilor atunci când au văzut noua locuință a prezentatoarei de la PRO TV.

,,Să vezi când e plină de oale, roșii, avocado, struguri, portocale și cafea. Acum am ascuns totul pentru poze„, a scris și prezentatoarea de la „Vorbește lumea”.

 

Adela Popescu a dezvăluit sexul copilului

Adela Popescu a anunțat în urmă cu câteva săptămâni că va lipsi o perioadă din cadrul emisiunii  „Vorbește lumea”, pentru că va aduce pe lume cel de-al treilea copil și a fost înlocuită de Lora.

Adela Popescu a mărturisit că și-a dorit să fie maaă de fată, dar se pare că soarta a vrut ca ea să fie doar mamă de băieți. Vedeta a anunțat în cadrul emisiunii pe care o prezintă că va fi mama unui băiețel, anunțul fiind făcut prin spargerea unui balon în care erau ascunse confetti de culoare albastră, semn că bebelușul este de sex masculin.

Adela Popescu a dezvaluit sexul copilului

 „Cel mai amuzant este că e tot băiat. (…) Noi ni l-am dorit foarte mult. Eu m-am imaginat mamă de trei băieți. Mi se pare cel mai tare lucru să fii regina lor”, a anunțat Adela Popescu.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: