Redactia.ro
Home » Știri » Cea mai mare surpriză la alegeri, dezvăluită acum! Gabriela Szabo a câştigat mandatul, după ce a fost uitată de toată lumea

Cea mai mare surpriză la alegeri, dezvăluită acum! Gabriela Szabo a câştigat mandatul, după ce a fost uitată de toată lumea

Gabriela Szabo

Gabriela Szabo a reușit să câștige postul de consilier județean, în urma alegerilor din septembrie. Fosta sportivă de performanță a candidat din partea PSD și a reușit să obțină foarte multe voturi, astfel că acum are o funcție importantă în cadrul Consiliului Județean Ilfov.

Gabriela Szabo a câștigat mandatul în politică. Ce funcție ocupă acum

Gabriela Szabo s-a înscris în cursa politică pentru postul de consilier județean și a anunțat ulterior că a reușit să obțină funcția, în urma votului. Fosta sportivă de performanță a candidat din partea Partidului Social-Democrat.

Mai mult, Gabriela Szabo a fost chiar prima pe listele electorale ale partidului.

„Am candidat din partea PSD pentru funcția de consilier județean, am fost prima pe listă susținută de partid. Am fost aleasă consilier județean în urma voturilor, însă așteptăm să se finalizeze întregul proces de votare, ne pronunțăm după”, a declarat Gabriela Szabo la acel moment.

De ce a candidat Gabriela Szabo pentru postul de consilier județean

Motivul pentru care Gabriela Szabo a intrat în politică este acela că este nevoie de oameni care au experință în sport, pentru a se putea schimba ceva.

„Candidez la Consiliul Județean Ilfov. Trebuie oameni de sport care să vorbească limbajul sportului și să îl înțeleagă, dar și să îi atenționeze pe cei care încearcă să schimbe ceva. Eu și Elisabeta Lipă ne implicăm foarte mult în partea administrativă”, a explicat Gabriela Szabo candidatura sa.

Gabriela Szabo a fost aleasă în anul 1999 drept cea mai bună atletă a lumii, dar și cea mai bună sportivă din întreaga Europă. Aceasta a reușit să obțină acest titlu după ce a bătut recordul mondial la 2.000 de metri, în anul 1989, iar apoi și pe cel la 5.000 de metri, în 1999.

Gabriela Szabo a fost campioană mondială de nu mai puțin de 11 ori, iar în anul 2014 a fost numită de Victor Ponta în funcția de ministrul al Tineretului și Sportului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: